HUION 11.6 inch Kamvas 12 Tableta Monitor de 120%sR Anti-orbire Înclinare Suport Grafic Desen Stilou Monitor cu Baterie-Gratuit Pen

878.47lei

1 291.89lei

-32 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

AG Ecran Protector

① Atenua efectul de orbire cauzat prin împrejurimi și impove luminozitatea. ② Finisaj Mat, care este mult mai asemanatoare la textura de hârtie.

Full-laminat ecran

①Parallax este minimizat ca strat de aer între ecran IPS și AG sticlă este eliminat. ②More luminace vine prin AG oaok și optimizat, astfel, o experiență de desen.

120% de culoare sRGB

*Oferind 16.7 M(8bit)afișa culori, 120% de culoare sRGB asigură o mai bună efect de afișare cu mai multe culori naturale.

8192 niveluri de sensibilitate la presiune

Permite linii de intrare pentru a fi prestate în diferite grosimi doar ca real pen lucra pe hârtie.

5080LPI Pen Rezoluție

Funcționează împreună cu cele mai recente baterie-gratuit stilou digital PW517 pentru a asigura o mai clară imagine cu detalii delicate.

PenTech 3.0 Baterie-gratuit Pen

① Mai mic Miez Magnetic de Poziție, mai Mare Desen de Precizie ② miezul magnetic este de doar 3,5 mm deasupra stiloul cu peniță de PW517, și, astfel, aduce o mai mare tragere de precizie.

Suport Tilt

① Perie poate fi înclinat în intervalul de 60 de grade, fără a compromite acuratețea. ② Diverse tehnici de desen. ③ Mai realiste experiență de desen.

Apăsați Tasta

① 8 programabile apăsați tastele sunt create pentru a maximiza eficiența de lucru. ② Suprafața concavă a apăsați cheie pentru a optimiza experiența utilizatorului. ③ Utilizator-design prietenos cu Braille pe chei pentru a facilita dvs. de operare.

Meniu OSD

comuta între meniul OSD & tasta de funcții: ① apăsați Lung K4 și K5 pentru aproximativ 3 secunde pentru a apela meniul OSD.Indicatorul verde de alimentare va lumina intermitent și funcția de K2, K3, K6 și K7 va fi schimbat după cum urmează. ② K2:Acest buton poate fi folosit pentru a ajusta automat panza, și atunci când vine vorba de meniul OSD, acesta va servi ca o cheie de întoarcere. ③ K3:Butonul pentru a apela meniul OSD.Pe meniu OSD, acesta va servi ca o cheie pentru tine pentru a confirma operațiunea. ④ K6: Buton care este equivalant la "+".Îl puteți folosi ca Sus sau tasta Dreapta. ⑤ K7: Buton care este equivalant la "-".Îl puteți folosi ca Jos sau Stânga-cheie. ⑥ Renuntat meniu OSD: apăsați Lung K4 și K5 pentru aproximativ 3 secunde.

Conectivitate cu Dispozitivul Android

*Suport pentru utilizare pe telefoane prin intermediul USB-C pentru cablu USB-C (opțional) conectare.

Pen Tablet Mode

*Pen Tablet mode va fi activat atunci când ecranul este oprit, care ajută la economisirea de energie pentru a oferi mai mult timp de lucru.Metoda pentru a activa Pen Tablet Mode: ① în cazul În care stiloul afișajul este oprit, conectați doar pen display la laptop cu un cablu USB și de alimentare laptop-ul pe. ② În cazul În care pen-ul display-ul este pe, te rog, putere de pe primul rând și apoi reintroduceți plug de sex masculin al cablului USB la pen-ul de afișare.

3-în-1 Cablu(Modul HDMI):

*Introduceți USB-C de sex masculin plug 3-în-1 cablu la portul USB-C pe dispozitiv①, și apoi conectați cablul HDMI si USB negru-UN cablurile de la PC-ul respectiv. *Dacă tensiunea de ieșire a PC-ul este insuficientă, în acest caz, aveți nevoie pentru a introduce mascul rosu plug de 3-în-1 cablu într-un adaptor de alimentare/USB 3.0(sau mai sus) port.

USB-C pentru Cablu USB-C(DP Modul):

*Conectați pen display pentru PC sau dispozitiv Android cu USB-C pentru cablu USB-C(optional) prin intermediul portului②, * atunci Când un telefon Android/comprimat este conectat sau ecartament de laptop este insuficient, vă rugăm să folosiți adaptorul USB(opțional pe K12/K13,standard pe K16 ) și USB cablu de încărcare(opțional) /3-în-1 cablu de putere de până la dispozitiv prin portul①.

Ce e in cutie

1, stilou digital 2, stilou penita×10 3, suport pentru pix 4, pix clip 5, pen display (2 culori) 6, 3-în-1 cablu USB-C 7, cablu de extensie 8, ghid de pornire rapidă 9, card de garanție 10, pânză de curățare 11, mănuși *USB-C pentru cablu USB-C și pliabil suport sunt opționale

Etichete: trage tableta, ochiuri de desen, f xp pen, android tablet, notepad, monitor pc, caz huion kamvas, huion, usb huion kamvas 13, portabil cu touchscreen

Nume De Brand huion
Rezoluția Ecranului 1920 x 1080
Zonă Activă 256.32*144.18 mm
Tip Tablete Digitale
Raport De Contrast 1000
Gama de culori 120% sRGB
Niveluri De Presiune 8192
Timp De Răspuns 25ms
Greutate Netă 735g
Certificare CE
Complet Laminare Da
Luminozitate 200cd/m2(Max.)
Material ABS și materiale Plastice
Origine NC(de Origine)
Suport sistem de OPERARE Windows 7 sau mai târziu, macOS 10.12 sau mai târziu Android (USB3.1 DP1.2)
Rezoluție Raport 5080lpi
Tip De Interfață USB
Pachet Da
Numărul De Model Kamvas 12
DIMENSIUNE PANOU 11.6 inch(Diagonala)
Tableta Lățime 197 mm
Unghi De Vizualizare 170°
Model Pen PW517
Interfață Video 3-in-1 USB-C si Full-featured USB-C
Coloe Cosmo Negru/Steaua De Mare Portocaliu
Pen tehnologie Baterie-gratuit EMR
Display Color 16.7 M(8bit)
Tableta lungime 330.25 mm
Raport rata >220PPS
Simțind Înălțime 10mm
Apăsați tasta 8 Apăsați Tastele Programabile
Tilt Range ±60°
Finisaj de suprafață Anti-orbire film mat
Dimensiune 330.25*197* 11.8 mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea