VEIKK VK640 6 x 4 inch Profesionale OSU Tabletă de Desen Digitale Scris Pad Grafic Pen Tablet cu Pen-Baterie Liber 8192 Niveluri

155.34lei

408.80lei

-62 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

VEIKK este specializata in productia de tablete grafice și pen afișează precum și unele accesorii periferice.Fabrica noastra are propriul nostru R&D și o linie de producție cu tehnicieni cu experiență și designeri.Fie ca sunteti un incepator sau profesionist ,puteți găsi întotdeauna unul care poate satisface cerințele dumneavoastră.Veikk de desen digitale tablete și accesorii asistență artiști de a se exprima mai ușor și de a face desene mai vii.

6x4 inch zonă activă,ușor și robust,astfel încât să se potrivește cu ușurință într-un caz laptop sau într-o servietă, convenabil pentru a transporta cu tine pe drum.

Conceput pentru Dreapta și stângaci utilizatori;zona de Lucru pot fi personalizate în funcție de nevoie de dumneavoastră.4 picioare de cauciuc la colțuri preveni alunecarea, chiar și pe cele alunecoase desktop.

Compatibil cu Windows 10/8/7/XP/Vista, Mac 10.12 sau mai sus, Android 6.0 sau mai târziu, cu excepția telefon Samsung.Precum și compatibil cu multe programe cum ar fi Photoshop, SAI, Pictor,Krita, Illustrator, Clip Studio, și mai mult.

Perfect mouse-ul înlocuitor pentru predare On-line, OSU joc și digital pentru desen, scris, schiță, pictură, scriere în cerneală, sculptura etc.

Pentru predare on-line, doar plug and play, Nu este nevoie de driver de instalare.Doar alege Desena sau Revizuire》scris cu Cerneală pentru a începe munca pe Microsoft office Word, Excel și PowerPoint.Pentru alte predare on-line software-uri, de a crea doar o tablă pentru a afișa scris.

Etichete: trage tableta, nail pad desen, baterie pentru 10 inch comprimat, f xp pen, android tablet, huion tableta, mi tăbliță de scris, wacom, tablete voyo 10 inch, pen touch

Conectați telefonul mobil Adaptor OTG (Tip C & Micro USB)
Tip Tablete Digitale
Nume De Brand veikk
Tableta lungime 232mm
Certificare DEEE
Suport sistem de OPERARE Mac 10.12 sau mai sus
Origine NC(de Origine)
Pachet Da
Material Plastic
Lectură Înălțime 10 mm
Tip De Interfață USB
Perioada De Garanție 2 Ani
Compatibilitate Windows & Mac & Android
Rezoluție Raport 5080lpi
Raport rata 250pps
Numărul De Model VEIKK VK640
Niveluri De Presiune 8192
suport telefon Android 6.0 și mai sus de sistem
Windows Support Windows 7 sau mai sus
GARANȚIE TIP Producător Internațional De Garanție
Tableta Lățime 152mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea