A4 CONDUS de Desen Tableta Grafica Digitala Pad USB LED Light Box Copia Bord Electronic Arta Grafica Pictura Masa de Scris Schițe

57.93lei

111.45lei

-48 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Digital A4 Desen Comprimat fără Trepte Reglaj de Lumină LED, Cutie de Bord Copie Grafice Tablete Arta Pictura Scris Pad Schiță de Animație

Caietul de sarcini:

Material: Acrilic (plexiglas)

Suprafata de lucru dimensiune: 31 * 22 cm

Dimensiune cadru: 35 * 23.4 cm

Caracteristici:

1.Profesionale ultra-subțire A4 lumina bord: Acest LED A4 placa de desen este facut de ecologic material acrilic, astfel încât lumina de la A4 cutie de lumină este uniformă și scăzut de radiații.Masa poate, de asemenea, filtra lumina daunatoare si a proteja ochii.

2.Luminozitate reglabilă: non-flicker sursă de lumină LED, intensitate luminoasă reglabilă.Țineți apăsată tasta Shift, puteți regla luminozitatea dorită în gama de luminozitate de 10% la 100%.Nu contează ce fel de hârtie este folosit, continuă funcția dimming vă poate oferi o alegere de urmărire lumina.

3.Lumina mat cu funcția de stocare pentru desen: Acest A4 lumina mat va salva luminozitatea folosit ultima dată.Dacă vă opriți lumina (puterea nu este oprit) și apoi porniți-l din nou, se va afișa luminozitate ați folosit ultima dată, care este convenabil și economisește timp.

4.Baterie reincarcabila prin cablu USB: Acesta poate fi conectat cu ușurință la orice port USB, cum ar fi calculatoare, mufe, adaptoare USB mobile și surse de alimentare.

5.Aplicarea pe scară largă: este o alegere ideală pentru profesioniști și amatori, artiști și copii.Placa de desen are multe utilizări: de exemplu, pentru desen tatuaj modele, desen benzi desenate, vizualizarea raze X și așa mai departe.

Pachetul Inclusiv:

1*A4 reglabil pentru a copia bord

1*cablu de date usb

1*manual de limba engleză

Etichete: nail pad desen, acryl foaie, android tablet, caz huion, tableta grafica articul, godox softbox, mi tăbliță de scris, tabla, tablete voyo 10 inch, gaomon s620

Nume De Brand willkey
Funcția 4 led light box
Dimensiune Approx. 31*22(cm)
Tableta Lățime 31cm
Funcția 1 A4 Desen Tableta
Tip De Interfață USB
Aplicația 6 Design Industrial
Aplicația 2 2D Anime
funcția 3 Desen Tableta
Certificare ROHS
Reglaj De Tip Fără trepte de reglaj
Pachet Da
Tip tableta grafica para dibujar pentru
funcția 6 Desen Pad
Numărul De Model LED Bord Desen
Material Acril
funcția 5 A4 Lumină LED-uri
Tableta lungime 31cm
Funcția 2 Lumina LED-uri Tabletă
Aplicația 4 Caligrafie
Aplicația 5 Design Arhitectural
Numele produsului A4 LED Tableta
funcția 7 Tableta pentru Desen
funcția 8 Tăbliță De Scris
Potrivit Pentru Studenții La Artă
Culori Disponibile negru
Aplicație 1 Desen
Aplicația 3 schiță
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea