De urmărire de Proiecție Optică Placa de Desen Schiță Oglindă Confruntă Copiați Tabelul de Reflecție Lumina Bord Imagine cu Telefonul Mobil Suport

29.90lei

38.82lei

-22 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

●【Principiul de imagine Optic】: imaginea nu este proiectată pe hârtie, prin prisma foaie, puteți vedea că imaginea este vizualizată pe hârtie de desen.Contur de bord are două părți, în față și în spate, efectul de proiecție a două laturi este diferit, vă rugăm să folosiți fata.

●【Suport Telefoane Mobile & Tablete】: sunt 2 despicare metode pentru suport, simplu și rapid de asamblat, suport pentru cele mai multe telefoane mobile și tablete.

●【UȘOR DE OPERAT】--trebuie Doar să descărcați APLICAȚIA, import imagine, pune telefonul pe raft, și apoi puteți începe pictura fără abilități de desen.

●【Ecologic】: lentile foaie se face de înaltă calitate material PC, tenacitate bună, nu este ușor de a sparge.Nu aveți nevoie pentru a imprima fotografii, de protecție a mediului și de economisire a energiei.

●【IDEAL CONTUR INSTRUMENT】 - Acest contur desen linie tabloul de bord este potrivit pentru copii, adulți, benzi desenate/iubitorii de anime, începând artiști, să învețe să tragă la orice varsta.

Descriere:

Culoare: Negru

Material: PC

Atribute: telefonul Mobil, Tableta, universal

Tabloul de bord dimensiune: 2 Dimensiune Opțional

Dimensiune: 15*10cm/18*10cm

Notificare:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a cumpăra.

2.Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare,pls înțelege.

3.Vă rog să lase un mesaj înainte de a da feedback-ul rău, dacă produsele au unele probleme.

Lista de ambalare:

1Set * Desen Set de Bord

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: trage tableta, huion 540, wacoon, f xp pen, flipbook kit, foto softbox, copia bord cu led-uri, blackview tab, stilou stylus pentru tabletă, tableta scrie

Tip De Interfață USB
Certificare NICI unul
Material Plastic
Numărul De Model SKUE29202
Tip Tablete Grafice
Tableta Lățime ca spectacol cinematografic
Origine NC(de Origine)
Pachet Da
Tableta lungime ca spectacol cinematografic
Nume De Brand LEORY

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea