Huionl Inspiroy Dial Q620M Desen Grafic Tableta 266PPS Conexiune Wireless Digital Pen Tablet cu Cadran pentru PC și Android

386.54lei

529.50lei

-26 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1. Fiecare detaliu conteaza foarte mult, accesul rapid la cele mai utilizate caracteristică.

A făcut superioare ABS plastic și metal, Inspiroy Dial distinge cu exclusive design estetic si manopera de rafinat.În plus, 10.5x6.5 inch zonă activă asigură o panza mare de exprimare a creativității.Zona de lucru(Mod Telefon): 104.2 x 166.7 mm

2. Nou mod pentru tine de a crea.

Dial controler este compatibil cu Windows Radial Controler de Protocol, și, astfel, nu-modul de conducător auto este suportat pe orice dispozitiv care are cea mai recentă versiune de Windows 10, în acest caz, caracteristicile de Apelare Controlerul va varia în programul de funcționare se schimbă.Cu driver instalat, puteți configura Cadran Operatorului de a efectua alte acțiuni, care va optimiza fluxul de lucru.

3. Crea în mod liber cu a scrisului de mână.Începeți cu telefonul mobil panza.

Conectivitate cu dispozitive Android este susținută pe Inspiroy Dial pentru a oferi utilizatorilor confort mai bun.Grosime: 8mm, greutate Neta: 666g, ușor de transportat. * Cablu de conexiune între tableta și telefonul va avea tableta acuzat de telefon și, prin urmare, bateria telefonului se poate epuiza rapid.Astfel încât acesta poate fi utilizat numai de către wireless conectarea la telefon.

4. Notați ceea ce vă doriți, rapid și precis.

Baterie-gratuit stilou digital PW500 este confortabil, proiectat cu mânere din cauciuc, care oferă o mai naturale și realiste experiență de desen.Industria de lider 266PPS raport de rata si 8192 niveluri de sensibilitate la presiune asigură mai precise și detaliate de prezentare.

5. Vopsea dintr-o nouă perspectivă,acces rapid la cele mai utilizate caracteristică.

±60°înclinare suport este creat pentru a face stilou digital funcționează la fel de natural ca un creion.Înclinați stilou pentru a adauga umbrire la accidente vasculare cerebrale.Programabil apăsați tastele de Inspiroy Dial oferi o mai ușoară și mai rapidă modalitate de a crea.

6. Convenabil conexiune wireless,uimitor de viață a bateriei.

Cu un USB 3.4 G wireless reeiver, Inspiroy Dial te eliberează de mănunchiuri de cabluri de date, care asigura o formă neregulată, fără limitare.Inspiroy Dial poate fi perceput prin 5V 500mA sau 5V 1A de alimentare, și a obține o încărcare completă, 20 de ore de utilizare, de la 1,2 ore încărcare rapidă cu 5V 1A de alimentare.

7. Multi-scop,indicatori cu LED-uri

Există o lumină LED-uri încorporate în opt apăsați tastele respectiv, care poate indica puterea rămasă a bateriei, baterie scăzut și consumul de energie în timp real.Atunci când puterea pen tableta, 8 LED-uri luminile se vor aprinde unul după altul, în timp ce luminile se vor stinge, ulterior, dacă te întorci tableta off.

8. De lucru cu diverse dispozitive.

Compatibil cu Android, Windows și macOS, Inspiroy Dial funcționează perfect cu PC-ul, laptop-uri și telefoane Android.

Etichete: trage tableta, f xp pen, android tablet, huion tableta, infinitebook, hp pen stylus, smartphon, monitor pc, garnitura ktm, wacom

Stilou Digital PW500
Certificare CE
Capacitatea bateriei 1100mAh
Pen tehnologie Baterie-Gratuit Rezonanta Electromagnetica
Simțind Înălțime 10mm
Dimensiune 375.5 x 220.4 x 8mm
Greutate Netă 666g
Tableta Lățime 220.4 mm
culoare negru
Zona De Lucru (Mod Telefon) 104.2 x 166.7 mm
Origine NC(de Origine)
De Viață A Bateriei Aproximativ 20 ore
Nume De Brand huion
Interfață USB-C
Conexiune Wireless USB 2.4 G
Tip Tablete Digitale
Pachet Da
Apăsați Tastele 8 Programabile Apăsați Tastele+Dial
Consumul de energie 0,3 W
Niveluri De Presiune 8192
Rezoluție Raport 5080lpi
Automat De Somn 15 min
Tableta lungime 375.5 mm
tilt 60
Numărul De Model Q620M
Zona de lucru (Modul PC) 266.7 x 166.7 mm (10.5 x 6.56 inch)
Suport sistem de OPERARE Windows 7 sau mai târziu, macOS 10.12 sau mai târziu Android 6.0 sau mai târziu

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea