10x6 Inch 12 Exprima Tastele Grafice Profesionale de Desen Tableta cu 8192 Nivelul Bateriei-Free, Stylus Suport Laptop PC Conexiune

132.34lei

183.80lei

-27 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Profesionale Tabletă Grafică: Grafică de Desen Tableta cu 10x6 inch zonă activă, oferă o suficientă zonă de creație. 5080LPI rezoluție și 233PPS raport de rata, care să permită pictură netedă și cu adevărat arăta lucrări de artă.

8192 Niveluri de Presiune: Vine cu o baterie-free, stylus, 8192 niveluri de presiune, premium one face accidente vasculare cerebrale mai delicate. 60° înclinare de detectare a asigura acuratețea de mână pictura și de a restabili adevărata mână-pictat simt.

12+10 Taste de comenzi rapide: 12 butoane de pe partea stângă și 10 butoane moi pe partea de sus crește foarte mult eficiența.Include 7 taste de comenzi rapide, special conceput pentru redarea de muzică, care va oferi absolut incomparabil experiență de desen.

Puternic Compatibilitate: Compatibil pentru Windows XP/Vista/7/8/10, Mac OS X10.7-10.13, Android 5.0 și mai sus; Driver programul funcționează cu software-ul pentru Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Fireworks, Adobe Premiere, Macromedia Flash, SAI, Zbrush și mai mult.

Aplicarea pe scară largă: Suport pentru conectarea cu PC/laptop/tableta/smartphone-ul prin cablu USB si OTG conector (nu sunt incluse) și utilizate pe scară largă pentru pictură, animație, design vestimentar, imagini ediție, design industrial, intrare scrierii de mână, curs on-line, etc.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

Tehnologie: Fara Baterie Rezonanta Electromagnetica

Apăsați Tastele: 12 Exprima Apăsați + 10 Taste Personalizate

Suprafață Activă: 10 * 6 Inch

Nivel De Presiune: 8192 Niveluri

Rezolutie: 5080 LPI

Raport de Rata: 233PPS

Precizie: ±0,5 mm

Înălțimea de Detectare: 10mm

Tilt Range: ± 60°

Curent De Lucru: Notă:

1. Nu este compatibil cu iOS sistem.Pentru a conecta telefonul mobil Android telefon/tabletă, telefon mobil/tabletă trebuie să aibă Type-C sau Micro-USB interfață și suport OTG.

2. Driver Download Link: http://www.ping-it.cn/download/

Lista De Ambalare:

1 * Tableta Grafica cu Cablu USB

1 * Baterie-Gratuit Pen

8 * Pen Peniță

1 * Manual de utilizare

1 * Ghid De Pornire Rapidă

1.Produs Original, pozele sunt furnizate pentru clienții vechi.

2.En-gros/dropshipping ambele acceptate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de o mai mare pret sau mai rapid de transport maritim.

3.Am expediat în întreaga lume prin China post,HK post EMS,DHL, Fedex,și așa mai departe,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi.suntem în imposibilitatea de a controla timpul de livrare,deoarece este procesat de către terți de servicii.

4.Serviciu de timpul de tranzit este prevăzută de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta.

1. Dacă ceva te face să nemulțumit sau supărat, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Feedback-ul.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema până când satisface.

2. Dacă vă satisface cu produsul, vă rugăm să adăugați magazinul nostru la lista de favorite și lăsați un feedback pozitiv (5stele) pentru a încuraja noi! ?

3. Vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ sau neutru sau deschide orice litigiu, fără nici o comunicare cu echipa noastră de servicii, credem că putem rezolva problema pentru tine perfect într-un mod prietenos !

Etichete: trage tableta, speciale de tragere tableta, aibecy scanner, trage pad pc, iwork, trage pad, grafic stabilit, gaomon, geanta cintiq, Tabletă de 10 inch

Nume De Brand aibecy
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Grafice Profesionale De Desen Tableta
Cod OS3633-1
Apăsați Tastele 12 Exprima Apăsați + 10 Taste Personalizate
Pachet Da
Articol Greutate 670g/ 23.3oz
Niveluri De Presiune 8192
Înălțimea De Detectare 10mm
Tip De Interfață USB
Tehnologia Baterie-Gratuit Rezonanta Electromagnetica
Element Dimensiune 36 * 24 * 1.1 cm/ 14.2 * 9.4 * 0.4 oz
Certificare NICI unul
Tip Tablete Grafice
Precizie ±0,5 mm
Raport rata 233PPS
Zonă Activă 10 * 6 Inch

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea