XP-Pen Stele G960S&960 Plus 9x6 Inch Desen, Grafică Comprimat Suport Tablet Android 60° Înclinare 8192 de Presiune E-Learning-Predare

232.69lei

495.10lei

-53 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Steaua G960S &Star G960S Plus

Rămâi creativ la un nou nivel.

Suficient de mare pentru a exprima idei creative.

XP-Pen Stele G960S/Star G960S Plus vine cu un 9 x 6 inch zona de lucru, oferindu-vă mai mult spațiu și mai multă libertate de a-și exprima ideile creative.

Intuitiv expresie și eficiență.

Comparabil cu o tableta high-end stylus-ul, la prețuri accesibile PH2 stylus (pentru Steaua G960S Plus) are, de asemenea, o gumă de șters la sfârșitul anului.Acesta a fost modelat după o tradițională creion și se adaptează la obiceiurile utilizatorului.Nici o setare sau comutarea între butoane este necesar vreodată, și puteți modifica sau elimina urme nedorite pentru o mai eficientă și intuitivă experiență de creație.

Scrierii de mână digitale/semnătură-gata.

XP-Pen Stele G960S/Star G960S Plus funcționează cu bun software-ul Microsoft Office cum ar fi Word, PowerPoint, OneNote, și mai mult.Acesta susține digital cernelii în Microsoft Office, permițându-vă să scrie simultan cu cerneală și vizual prezenta note scrise de mână și semnătura–ideal pentru birou fără hârtie sau on-line de predare are nevoie.

Vă permite să mergeți oriunde ideile tale să te ia.

Steaua G960S/Star G960S Plus suporta conexiune cu tablete Android și telefoane mobile, permițându-vă să mergeți oriunde ideile tale să te ia și să rămâneți productiv în deplasare.Acesta funcționează cu cele mai multe software-ul, cum ar fi ibis Vopsea X, FlipaClip, Medibang, Autodesk Sketchbook, Zenbrush, Artrage, și mai mult

Comenzi rapide pentru a-ti imaginatia.

Are patru taste de comenzi rapide personalizabile, permițându-vă pentru a adapta dvs. de comenzi rapide de preferințele dumneavoastră și de a crea cu maximum de confort și eficiență.

Puterea care dureaza chiar mai mult.

Baterie-Gratuit Stilou Stylus-ul nu are nevoie de baterii sau de încărcare și suportă timp de ore neîntrerupte de desen.Cu 8,192 niveluri de sensibilitate la presiune, stylus-ul natural prezintă linii de diferite grosimi și permite mai rafinat expresie de linii și accidente vasculare cerebrale cu usurinta.

Bucurați-vă de un familiar experiență de desen.

Stylus-ul suporta pana la 60 de grade de înclinare funcție pentru a activa o persoană fizică și prelate netede efect de perie, aducându-vă un familiar de scris și de desen experiență.

Rotație liberă, crearea gratuit.

XP-Pen Stele G960S/Star G960S Plus suportă o rotație de 0, 90, 180, și 270 de grade.Acum puteți seta pentru ceea ce vrei să fii!

Bine-rotunjite versatilitate.

el XP-Pen Stele G960S/Star G960S Plus este compatibil cu Windows® 10/8/7, Mac OS X® 10.10 și mai sus, Android 6.0 și mai sus.De asemenea, funcționează cu multe software majore, cum ar fi Photoshop®, SAI®, Pictor, Illustrator®, Clip Studio®, GIMP®, Medibang®, Krita®, Foc Alpaca®, Blender® 3D și mai mult.

Pachetul inclus:

1x Pen Tablet 1x Baterie-Stylus gratis 10 x Înlocuire Penițe de scris 1x Pen-Clipper 1x Cablu USB 1X USB la USB-adaptor de C 1x USB la Micro USB adaptor 1 x Ghid Rapid

Etichete: trage tableta, Tableta, f xp pen, android tablet, huion tableta, infinitebook, design manusa, hp pen stylus, huion, tableta teclast

Numărul De Model Steaua G960S&640S Plus
Pachet Da
Certificare FCC
Niveluri De Presiune 8192
Lectură Înălțime 10mm
Tip De Interfață USB
tilt 60 de grade
Origine NC(de Origine)
Tip Tablete Digitale
Zonă Activă 9x6 inch (228.8x152.6mm)
Nume De Brand xp-pen
Rezoluție Raport 5080lpi
Intrare USB
pen PH3 sau PH2 Baterie-Stylus gratis
Tableta Lățime 209.5 mm
Tableta lungime 319.5 mm
Taste De Comenzi Rapide 4

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea