Intimitate Cort Impermeabil Și De Protecție Solară Schimbarea Duș Mobil Toaletă Pescuit Copertina Pentru Plajă În Aer Liber Camping De Călătorie

80.69lei

102.12lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Instalare Simplă: Această baie cort este foarte simplu de asamblat.În primul rând, repara 4 poli, și apoi proptesc de sus.Sunt unghii scurte bucle la cele patru colțuri ale cort.Introduceți poli în marșarier și fixați-le cu pământ corzi.Impermeabil și Soarele de Protecție: prelata apa PU1000MM poliester argint acoperite cu pânză, care pot preveni deteriorarea UV, de asemenea, impermeabil.Bețele de cort nu sunt ușor de a sparge și se corodează.

Stabil pe Sol: cortul este stabil, durabil si rezistent la apa.Cu fibra de stalpi si cabluri,acesta poate fi fixat pe sol.

Spațiu mare: cort interiorul este spatios, cu un acoperiș.Are sac de depozitare pentru plasarea de obiecte.De asemenea, are curea pentru agățat ușor elemente.Cu gauri de ventilatie, cort este respirabil și aerul din cort este proaspăt.

Largă de Utilizări: Acest portabil de confidențialitate cort poate fi folosit ca toaletă în aer liber, duș cort înlocuirea/schimbarea camerei, camping/pescuit.Foarte potrivit pentru a deschide piețe, plaje, turismul, petreceri, spectacole.

Schimbarea Sh

2、Impermeabil și Soarele de Protecție: prelata apa PU1000MM poliester argint acoperite cu pânză, care pot preveni deteriorarea UV, de asemenea, impermeabil.Bețele de cort nu sunt ușor de a sparge și se corodează.

3、Stabil pe Sol: cortul este stabil, durabil si rezistent la apa.Cu fibra de stalpi si cabluri,acesta poate fi fixat pe sol.

4、Spațiu Mare: cort interiorul este spatios, cu un acoperiș.Are sac de depozitare pentru plasarea de obiecte.De asemenea, are curea pentru agățat ușor elemente.Cu gauri de ventilatie, cort este respirabil și aerul din cort este proaspăt.

5、Largă de Utilizări: Acest portabil de confidențialitate cort poate fi folosit ca toaletă în aer liber, duș cort înlocuirea/schimbarea camerei, camping/pescuit.Foarte potrivit pentru a deschide piețe, plaje, turismul, petreceri, spectacole.

Caietul de sarcini:

Nume: Schimbarea Cort

Cort polul material: fibra de sticla

Construcția situație: trebuie să fie construit

Culoare: verde/albastru

Numărul de persoane: 1-2

Dimensiuni: 120*120*220cm/47.24*47.24*86.61 în

Material: impermeabil PU1000MM poliester cu strat de argint pânză

Lista De Ambalare:

1*Cort

2*Pol

8*Teren De Unghii

4*Coarda

Etichete: cort, gazebo, cort, dus solar, cort toaletă, tabără în aer liber cort, dragon copac, plajă umbrelă de soare, prelata, în aer liber cort, tabara cort de călătorie

Tip De Clădire Simpla Deschidere Automata
Zona --
Sezon Trei-sezonul Cort
Straturi Dublu
Structura Alte
Jos Impermeabil Index 1000-1500 mm
Origine NC(de Origine)
Picătură de transport maritim Suport
Stil
În Afara Cort Impermeabil Index 1000-1500 mm
Polul Material Alte
Tip
Numărul de Utilizatori unul
Tesatura Alte
Numărul De Model cort

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea