Portabil de Confidențialitate Duș, Toaletă Camping Pop-Up Dressing Cort UV Funcție în aer liber, Dressing Cort/fotografie Cort Albastru/verde Culoare

242.22lei

249.70lei

-2 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Informații Despre Produs:

1、UPF 50+ & rezistenta la APA: argint acoperit cortul suprafața reflectă lumina soarelui pentru a bloca până la 98% din razele nocive UV, protejând utilizatorul din neașteptat de ardere soare.Realizate din hidrofug poliester cu cusaturi lipite pentru a menține cort interior adăpost uscat.

2、SPATIU: cortul este despre 47.2" L x 47.2" W x 76,7" H atunci când sunt deschise, oferind un interior spațios, adăpost, care se potrivește confortabil 1 persoană.Greutate de doar 4 kg; acesta poate fi pliat într-o dimensiune compactă de 22,8" L x 22.8"W x 1.9" H. construcție Ultra-ușor, vă permite pentru un transport usor cu inclus geanta de transport.

3、RESPIRABIL & AERISIȚI: Cu dublă fereastră deschisă proiectat pe ambele părți, cortul este respirabil și vine cu o bună ventilație.Built-in-geanta pentru a stoca telefonul, cheile sau portofelul.

4、POP-UP de DESIGN: cortul este ușor să pop-up și ori de jos în câteva secunde, nu necesită asamblare.Intimitatea cort oferă un spațiu privat pentru a folosi olita, camping dușuri și mai mult.De asemenea, este ideal pentru excursii rutier, fotografiere în aer liber, copii, joc, copii, concurs de dans, haine automat de standuri, etc.

5、UȘOR DE configurat: Ușor de a deschide, fără utilizarea de stalpi sau de instrumente și rapid se pliază într-o dimensiune compactă; 8 cuie cort, corespunzător cu bucle la colțuri de cort, și cravată de 4-coborâșuri sunt folosite pentru a asigura cort împotriva rafalelor de vânt; non-design de jos pentru a menține cort curat.

Caietul de sarcini:

Material: 180T argint bandă, sârmă de oțel suport

Dimensiuni: 120*120*195 CM /47.2" x 47.2" x 76,7" (L*W*H)

Greutate: aproximativ 1.8 kg

Pliat Circular Diametru: aprox.58cm/22.8 inch

Culoare: verde, albastru

Utilizare: mobil toaletă, vestiar cont, baie, pasăre uitam de scena

Lista De Ambalare:

1 × Cort

4 × Vânt Coarda

8 × Peg

1 X Sac De Depozitare

Imagini De Produs:

Etichete: cort, portabil hârtie igienică, duș, toaletă cort, pliabil de confidențialitate pat, dus solar, pop-up de confidențialitate cort, cort toaletă, tabără în aer liber cort, Cort 3 persoane, cort duș

Sezon Vara Cort
Picătură de transport maritim Suport
Polul Material OȚEL
Tesatura Alte
Tip 1 - 2 Persoane Cort
Structura Un Dormitor
Tip De Clădire Simpla Deschidere Automata
Straturi Single
În Afara Cort Impermeabil Index 1000-1500 mm
Numărul de Utilizatori unul
Stil în aer liber
Jos Impermeabil Index 1000-1500 mm
Zona 120x120x195CM
Numărul De Model Portabil Pop-Up De Confidențialitate Cort

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea