Cele Mai Noi Ultralight Sac De Bivuac La Cort Compact Singură Persoană Spațiu Mai Mare Impermeabil Sac De Dormit Capac Sac De Bivuac Pentru Camping În Aer Liber

175.12lei

372.59lei

-52 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Cele Mai Noi Ultralight Sac De Bivuac La Cort Compact Singură Persoană Spațiu Mai Mare Impermeabil Sac De Dormit Capac Sac De Bivuac Pentru Camping În Aer Liber

Puncte: 1、economie de Spațiu: întregul pachet este de numai 0,7 kg / 1.6 lb, ușor, ușor de transportat și ușor de a fi fixat într-un rucsac.Dimensiunea de stocare este de numai 37 * 10cm.

2、de instalare și Configurare Rapidă: Cu stare de șoc-aluminiu rezistent la pol, cortul poate fi rapid și ușor de stabilit și de demontat.Este nevoie de doar 2 minute pentru a instala, economisind timp.Ochiurilor de plasă ușa este proiectat pentru circulația aerului.

3、rezistent la apa si Ventilate: Cu complet cusătură împletit, strat impermeabil și PU3000MM, cortul poate împotriva ploaie moderată, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre zilele ploioase.Windows pe partea de sus a spori circulația aerului.

4、Spațiu mai Mare: cort de măsuri cu privire la 220X (50/90/50) X50cm (lungime x lățime x înălțime), potrivit pentru 1 persoană și nu este spațiu suficient pentru tine de a transforma peste.Este mult mai confortabil, aducandu-va de minunata experiență de dormit.

5、Largă de Aplicare: ideal pentru camping și drumeții în 3 anotimpuri: vara, toamna și primăvara târziu.Potrivit pentru camping, drumetii, alpinism, auto-conducere turism, pescuit și alte activități în aer liber.

Caietul De Sarcini: Nume: Aluminiu Pol Sac De Bivuac La Cort

Cort strat exterior material: poliester

Cort strat interior material: poliester + de înaltă calitate tifon

Cort de jos material: 210D Oxford pânză

Cort strat exterior impermeabil rata: PU2000

Cort de jos rata de rezistent la apa: PU3000

Suport: construcții de înaltă rezistență aluminiu aviației pol

Cort de dimensiune: aproximativ 220X (50/90/50) X50cm/86.61 X(23.23/35.42/19.68)X19.68in

Potrivit numar: 1 persoana

Greutate totală: aproximativ 0,7 kg (inclusiv cort, teren de unghii, vânt frânghie, sac exterior)

Dimensiunea de stocare: despre 37cm/14.67 în lungime și aproximativ 10cm/3.94 în diametru

Caracteristici: super-ușoară, rezistentă la vânt, impermeabil, țânțari-dovada, respirabil, rece-dovada și cald, disponibil în toate anotimpurile, etc

Lista De Ambalare:

Cort*1

Teren De Unghii*8

Vântul Frânghie*4

Sac Exterior*1

Geanta Accesorii*1

Noastre Brazilia prieteni:Brazilia Post temporar a anunțat că va percepe o taxă de aproximativ US$3.50 pe comanda pentru toate colete internaționale pe 27 August (ora locală).Această taxă este plătită de către cumpărător după o declarație pe proprie răspundere, și va fi rambursat în cazul în care nu este plătită.Dacă nu poți accepta să plătească $3.5 Taxe Vamale, va rugam nu plasati comanda.

Mai multe informații vă rugăm să verificați urmând link-ul, multe mulțumiri pentru înțelegere!

Etichete: sac de bivuac pachet, am sac de dormit, cort, aricxi, kamp cort de camping, mare cort usor, vorbesc cort, baza de bivuac, bivi cort, cort accesorii tulpini

Tesatura Alte
Zona /
Tip 1 - 2 Persoane Cort
Structura Alte
Stil în aer liber
În Afara Cort Impermeabil Index 1000-1500 mm
Numărul de Utilizatori unul
Numărul De Model HM00058
Sezon Trei-sezonul Cort
Jos Impermeabil Index 1000-1500 mm
Straturi Dublu
Tip De Clădire Simpla Deschidere Automata
Polul Material Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea