Pop-Up Pod Schimbarea Camera De Confidențialitate Cort Instant Portabil Duș În Aer Liber Tabara De Corturi Toaletă Adăpost De Ploaie Pentru Camping Drumetii Echipamente

39.15lei

46.58lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Aplicarea pe scară Largă: portabil confidențialitate cort este mare pentru utilizarea în aer liber, toalete, dușuri schimbarea/dressing, camping/pescuit adăpost.Este un adăpost perfect pentru câmp deschis, plajă, pădure, călătorie, jocuri de noroc, colectarea, show activități.Închise design acoperiș asigură confidențialitate.

2、Instant Pop-up: permanent cort poate fi configurat rapid și ușor în doar câțiva pași și demontate la fel de repede, și cortul este potrivit pentru incepatori - tot ce trebuie să faceți este să trageți frânghie de siguranță, se desfășoară bețele de cort și atașați cuie cort pentru fixarea finală, nu clasic cort lucrările de construcție necesare.

3、Protectie UV: argint acoperit cortul suprafața reflectă lumina soarelui pentru a bloca până la 95% din razele UV dăunătoare, care protejează utilizatorul de neașteptate de ardere soare.Pop-up-cortul este fabricat din 190T poliester pentru a ține partea interioară uscat.Și ușor de confidențialitate pop-up cortul oferă acces ușor îmbunătățită a fluxului de aer cu o fereastră și o mai bună vizibilitatea spre exterior, în timp ce oferă, de asemenea, rezonabil de confidențialitate din partea publicului în camping sau un leneș timp la plajă.

4、Ventilate Cort: 2 ferestre pe partea din spate a cortului poate în mod eficient de a încuraja circulația aerului în interiorul cortului.Și cortul caracteristici non-design de jos, și de deschidere mare cu fermoar ușa, de asemenea, ajută interioare de circulație a aerului.

5、mai Multe Scopuri: cortul are 2 dimensiuni pentru tine de a alege de la, inclusiv(aproximativ) O - 120x120x190cm/47x47x75inch și B - 150x150x190cm/59x59x75inch, și acest portabil pop-up-cortul pentru exterior dressing sau duș folosi in camping sau la piscină, care este o alegere personală loc pentru camping.

Caracteristici:

1.Materiale de înaltă Calitate: pop-up-cortul este fabricat de înaltă calitate, rezistent la apa taffeta 190T nailon, poliester și flexibil din otel pentru durabilitate, acest cort rezistă elemente de încredere și utilizarea repetată

2.Fermoar Ușă: fermoar ușa este ușor de intrare sau de ieșire.Dacă aveți nevoie pentru a deschide ușa, puteți dezarhiva fermoare, în primul rând, și apoi se ruleaza ușa și cravată-l cu curele de la partea de sus.

3. Upgrade Cort: 2 ferestre pe partea din spate a cortului poate în mod eficient de a încuraja circulația aerului în interiorul cortului.Non-design de jos și deschidere mare cu fermoar ușa, de asemenea, ajută interioare de circulație a aerului.

4. Accesorii Incluse: 4 metal instalarea piloți, 4 windproof cabluri, folosit pentru a repara erorile de cort pentru a preveni de la a fi suflate de vânt.Și cort, sac de depozitare, ușor de depozitat cortul în orice moment.

5. Se Potrivește confortabil Persoana 1: cortul are 2 dimensiuni pentru tine de a alege de la, inclusiv(aproximativ)O - 120x120x190cm/47x47x75inch și 150x150x190cm/59x59x75inch când cortul este deschis, oferind un interior spațios, adăpost, care se potrivește confortabil 1 majoritatea oamenilor.Acesta poate fi pliat într-o dimensiune compactă de 57*8*9cm/22.44*3.15*3.54 în(aproximativ), și cortul are o construcție ușoară și vine cu geantă de transport pentru un transport usor.

Caietul de sarcini(aproximativ):

Tip de element: Portabil Pop-Up Cortul

Aplicare: în aer liber camping

Produs de culoare: galben/verde/albastru/camuflaj

Depozitare dimensiuni: lungime și lățime 60*12CM

Expansiune dimensiune: 120x120x190cm/47x47x75 inch și 150x150x190cm/59x59x75 inch

Greutate: 1600 grame

Structura: Single layer

Exterior impermeabil index: 1500mm (inclusiv)-2000mm (nu sunt incluse)

Jos impermeabil index: 2000mm (inclusiv) -3000 mm (inclusiv)

Funcția: dressing, duș, toaletă

Caracteristică: ușor, pliabil, rezistent la apa

Material: poliester

Strut material: fibra de sticla

Lista De Ambalare:

1 * Pop-up Cortul

1 * sac de Depozitare

4 * Miza

4 * Protecție Împotriva Vântului Coarda

Etichete: cort, foișor, kamp cort de camping, baie tabără, duș, toaletă cort, dus solar, adăpost de soare, cort toaletă, barca duș, drumeții accesorii copii

Jos Impermeabil Index 1000-1500 mm
Picătură de transport maritim Suport
Tip 1 - 2 Persoane Cort
În Afara Cort Impermeabil Index 1000-1500 mm
Polul Material Alte
Tesatura Alte
Numărul De Model Scăldat În Aer Liber Pentru Cort
Zona 2 quare metru
Sezon Trei-sezonul Cort
Straturi Dublu
Tip De Clădire Simpla Deschidere Automata
Structura Alte
Stil în aer liber
Numărul de Utilizatori unul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea