Pop-Up Pod Tabara De Corturi Toaletă Cort Turistic Camping Schimbarea Camera De Confidențialitate Cort Verticale Orizontale Adăpost De Ploaie Pentru Camping Beach

129.37lei

147.00lei

-11 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte: 1、Perfecta pentru situații de Urgență: capsula cort pentru o persoană În caz de urgență, puteți avea o cameră de dormit și o cameră privată Pentru prevenirea dezastrelor.

2、Excelent vestiar: pop-up cortul poate fi utilizat pentru prevenirea dezastrelor, și de tip orizontal se transformă într-o capsulă de cort, și de tip vertical se transformă într-un schimb de haine.De asemenea, puteți folosi ca o toaletă de o persoană în caz de dezastru.

3、Temporară Toaletă Cameră: toalete temporare în caz de dezastru au o linie lungă și este nevoie de timp pentru linia de sus.Puteți face un simplu toaletă cort pentru familia ta.

4、Largă de Aplicare: este recomandat să utilizați cort pentru camping și înot.Este un cort care este convenabil pentru a schimba hainele atunci când parcarea este departe.

5、să Păstreze Confidențialitatea datelor Dumneavoastră: mandrina tip oprește exterior.Cu 2 ferestre mici cu plasă.Puteți să vă păstrați un spațiu privat în adăpost.

Descriere:

Este o singură persoană cort care poate fi extins în 30 de secunde.Un cort poate suporta mai multe scopuri.Pentru prevenirea dezastrelor aplicații.Atunci când este deschis lateral, devine o capsulă cort.Este un tip vertical si va fi legat la ochi pentru toaletă pentru dezastru.Pentru utilizarea în aer liber.Acesta va fi un cort pentru schimbarea hainelor atunci când camping sau baie în mare.Înălțimea este de 210 cm.Este o înălțime care nu obține în mod atunci când schimbă hainele.Poți să dormi în pat, fără a îndoi picioarele.Lățimea și adâncimea sunt de 90 cm.E o dimensiune care vă permite să dormi cu copii mici.

Caracteristici:

Cortul se extinde în 30 de secunde:Deoarece este o sârmă de arc tip, puteți deschide pur și simplu pliat cort.Acorde o atenție la împrejurimile tale, și se va răspândi în aproximativ 30 de secunde.

Sprijin Multiple într-un singur cort:De prevenire a dezastrelor, de tip orizontal se transformă într-o capsulă de cort, și de tip vertical se transformă într-un schimb de haine.De asemenea, puteți folosi ca o toaletă de o persoană în caz de dezastru.

Dezastru cort:Chuck tip oprește exterior.Cu 2 ferestre mici cu plasă.Puteți să vă păstrați un spațiu privat în adăpost.

Dezastru toaletă:toalete Temporare în caz de dezastru au o linie lungă și este nevoie de timp pentru linia de sus.Puteți face un simplu toaletă cort pentru familia ta.

Recomandat pentru camping și înot: este un cort care este convenabil pentru a schimba hainele atunci când parcarea este departe.

Mărime completă: înălțimea este De 210 cm/82.68 în(aproximativ) și lățimea și adâncimea sunt 90cm/35.43 în(aproximativ).Atunci când se utilizează de tip orizontal și capsulă cort, poți să dormi fără îndoire picioare, cu o lățime de 210 cm/82.68 în(aproximativ).Adâncimea și înălțimea este de 90cm/35.43 în(aproximativ), astfel încât să puteți dormi cu copii mici.

Caietul de sarcini:

Nume: Cort Exterior

Utilizare: erticală/tip orizontal poate fi utilizat 30 de secunde pentru a extinde cu ușurință cort

Corp dimensiuni atunci când sunt asamblate: aproximativ. 210 x 90 x 90 cm/82.68x35.43x35.43in

Sac de depozitare: aproximativ 65 x 65 x 4 cm/25.59x25.59x1.57in

Greutate: aproximativ 2.15 kg

Lista De Ambalare:

1 x Corp Principal (Cort)

1 x Sac de Depozitare

8 x Peg

4 x Coarda

Note:

Vă rugăm să fiți atent atunci când deschideți cort.Primăvara sârmă este greu și elastic și poate respinge.

După utilizare, ștergeți murdăria cu o cârpă umedă și uscată într-un loc bine ventilat nuanta înainte de depozitare.

Nu atingeți cu obiecte ascuțite, cum ar fi fragmente de sticlă/fragmente de metal/cuie.

Nu-l utilizați pentru instalare permanentă.

Etichete: cort, copiii cort de joaca playhouse, gazebo, cort, adăpost de soare, tabără în aer liber cort, plajă umbrelă de soare, în aer liber cort, prelata, umbrelă de plajă, prelata cort

Numărul de Utilizatori unul
Tip De Clădire Simpla Deschidere Automata
Numărul De Model pop-up-cortul
Sezon Patru-sezon Cort
Structura Un Dormitor
Stil în aer liber
Tip 1 - 2 Persoane Cort
Polul Material Aliaj De Aluminiu
Straturi Dublu
Jos Impermeabil Index 2000-3000 mm
Zona 3 metru pătrat
Origine NC(de Origine)
Tesatura Oxford 600D cu reflectorizante material mylar
În Afara Cort Impermeabil Index >3000 mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea