Kemei Mini Tuns 0mm Trimmer Electric Profesional de Tuns aparat de Ras de M-2812 Sculptură Păr Barbă Trimer Mașină de Instrumente de Styling

60.99lei

88.41lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Kemei Mini Tuns 0mm Trimmer Electric Profesional de Tuns aparat de Ras de M-2812 Sculptură Păr Barbă Trimer Mașină de Instrumente de Styling caietul de sarcini 110v-240v tensiune, 50/60Hz,3W frizer profesionist instrument , sau utilizarea acasă 1,5 ore rapid și în condiții de siguranță de încărcare normală 60 de minute timp de lucru 3pcs Limita pieptene 1/3/6/ mm Caracteristică 1.design pentru bărbați,femei,bătrâni și copii, oameni,copii,copii,frizerie 2.100% adevărat poza, 100% nou ,100% original 3.lama din otel carbon,pentru a Preveni iritarea pielii , foarte ascuțit , nu trageți de păr 4.zgomot redus , motor de mare putere 5.vânzătorul va ambalare de bine , așa că vă rugăm să nu vă faceți griji daune Pachetul 1*Par 1*adaptor de Încărcare 1*Perie de 3*Limita de pieptene (1/3/6) 1*manual de Utilizare Notă

Salut cumparatori, pentru unele țări, sticla de ulei nu pot fi incluse, acest lucru este din cauza aerului de transport limitare, vă rugăm să ne înțelegeți, vă mulțumesc atât de mult!

Plăți:

1) Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de Livrare este corecta.Sau nu,vă rugăm să o corectați înainte de plată.

2) vă Rugăm să lăsați o notă în plată notă atunci când se face plata, dacă aveți orice cereri speciale (culori/dimensiuni).

3) Un număr de telefon este recomandat pentru o mai exactă de livrare.

Feedback-Ul & Service:

1) scopul Nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la timpul de transport maritim & defecte de calitate și elemente nu au primit, vă rugăm să ne contactați, ne poate da o mulțumit de răspuns și rezoluție.

Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

2) Ne promite să ofere cele mai bune servicii pentru clienții noștri de valoare.Vindem produse de calitate cu cel mai bun preț și servicii premium.

Orice întrebări vor fi răspuns în termen de 24 de ore .Dacă aveți orice întrebare, nu ezitați să ne contactați.

Etichete: mașină de tuns parul de reparare, cnc shapeoko, 2812b, doamnelor ni, aparat de ras, Kemei, kema de tuns, trimmer pentru barbati, maro aparat de ras aparat de, parul tuns kemei

Origine NC(de Origine)
lama 0mm T-lama cutter cap
Masina De Tuns Mașină aparat de ras pentru barbati
Nume De Brand Kemei
Numele produsului Kemei Noi Toți Metal Profesionale de Tuns parul tuns
Curățare Tot corpul se spală
Numărul De Model Kemei-2812
Material ABS
Folosind timp 60min
Caracteristică Cap de ulei sculptură mașină de tuns electrica
Plug UE Plug
Putere 10W
Timp De Încărcare 1.5 oră
Mărfuri De Certificare A Calității UL
Dimensiune 14 x 18.5 x 7 cm
Tip De Element Parul Tuns

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea