Buddha Cap de Dragon Tuns Aproape la 0mm Tăiere Trimmer Electric Tunsoare Bărbați Mașină Pentru Cadouri

61.53lei

104.31lei

-41 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Notă: negru aparatul folosește 18650 baterii cu litiu, iar corpul este puțin mai mare decât mașina de aur.

În scopul de a menține lama unsă, după ce aparatul este fabricat, un lubrifiant va fi aplicat la capul de tăiere, vă rugăm să fiți conștienți.Toate mașinile sunt de brand nou și original.Caracteristici: Zero distanta de ulei de proiectare cap Tip T 0 cap de tăiere ultra-scurt dinte pitch nu doare pielea capului, nu înghețe, părul este tăiat la atingere, ușor de curățat, ascuțite și nu a ruginit Motor puternic crestere de putere Puterea de puternică, stabilă și zgomot redus, durată de viață lungă, netedă și netezi părul de tăiere, fără teama de soft si hard de păr de diferite naturi Metal tub de aluminiu aspectul Corp cilindric cu prindere confortabilă, lumina de diamant de lux, vertical dungi, textura fina, maner confortabil, elegant aspectul Produsului parametrii: Putere: 5W Baterie: 18500 acumulator litiu-ion Timp de incarcare: 2 ore Tensiune nominală: 5V Timp de utilizare: 2 ore Metoda de încărcare: încărcare a Bateriei/USB direct de încărcare Reglaj fin al dual-scop capului de tăiere: zero pas reglabil Instrument de tip cap: acut cu unghi de siguranță dens dinti Limita pieptene: 1.5/2/3/4mm din Cauza aerului restricții de transport lichide nu pot fi transportate, astfel încât sticle de ulei nu sunt incluse în pachet, vă rugăm să fiți conștienți.

Cum de a menține bateriile cu litiu.

1. Atunci când primiți mașina, vă rugăm să încărcați bateria litiu sau prima masina.Până la încărcător indicator este verde. 2. A preveni excesiv de descărcare de gestiune, care va deteriora litiu.Atunci când viteza motorului incetineste, se indică faptul că bateria este relativ scăzut, iar bateria ar trebui să fie percepute de cât mai curând posibil.Dacă veți continua să-l folosească, baterie cu litiu este probabil să fie casate.

Etichete: mașină de tuns parul de reparare, câine mare clippers, spranceana trimmer, curba de tăiere păr, doamnelor ni, dragon jucărie, trimmer pentru barbati, cat de tuns, lama de bisturiu, clipper

Timp De Încărcare 2 ore
Material Din aliaj de aluminiu, aliaj de zinc, oțel inoxidabil
Baterie 18500/18650 baterie cu litiu
Origine NC(de Origine)
Tensiune Nominală 5V
Tip De Element Parul Tuns
Nume De Brand SOEYE
Dimensiune 40%
Timp de utilizare 2 ore
culoare Negru/Auriu
Metoda De Încărcare Încărcarea Bateriilor
Numărul De Model T1
Putere 5W
Mărfuri De Certificare A Calității 3C

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea