Kemei Electric Turbo de Tuns Reincarcabila fara Fir 0mm T-lama de Tuns Mașină de Finisare Ecran LCD 10 În 1 Paznici

127.27lei

189.95lei

-32 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Kemei Electric Profesional de Tuns Reincarcabila fara Fir Turbo de Tuns Mașină de Finisare Ecran LCD 10 În 1 Paznici

nume de brand: kemei

Gen: Masculin, feminin.copil

Tip Putere: Baterie Reîncărcabilă

Utilizare: Parul, Fata, barba, mustata, frizer.

Timp de utilizare: 60 de minute

Timp de încărcare: 1,5 ore

Tensiune de alimentare: 100-240v

Numărul de Model: KM-1629

Putere: 5W

Material: abs

Dimensiune produs: 17 x 4 CM

Caracteristică:

0mm T-blade

frizer profesionist instrument , sau utilizarea acasă

10 în 1 rotary cutting guides(1/2/3/4/5/6/7/8/9/10mm)

2 viteze, turbo motor

încărcare rapidă și puternică putere

Pachetul inclus:

1 x tuns

1 x piepteni

1 x încărcător

1 x perie de Curățare

1 x Manual

1 x 10 1 limita piepteni

1 x cutie de original

NOTĂ: feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi,vă rugăm să lăsați feedback-ul bun și cinci stele de la noi, dacă ai mulțumit cu bunuri și servicii.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Ne va ajuta pentru a rezolva problema.

Magazinul nostru accepta picătură de transport maritim și en-gros,puteti sa ne contactati ,va putem oferi cel mai bun pret !

produsul nostru este UE plug, dacă ai nevoie de un adaptor pentru țara dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda

Uleiul de ungere este lichid, aparține mărfuri de contrabandă, aeriană și vamale nu acceptă tranzit , vă rugăm să rețineți !va multumim pentru intelegere , o zi bună .

Despre plată

1.Acceptam Alipay, West Union .Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Despre transport

1.Comenzile procesate în timp util după ce plata este verificată.

2. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare.

4. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 40 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Restituire/returnare

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Nu există excepții!

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

3. Va vom returna integral ofertei câștigătoare-cantitate, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Balioilhaircare.ro.Sau s-ar putea alege pentru a avea un înlocuitor.

Despre feedback-ul

1. Ne bazăm pe reputația noastră și de satisfacție a clienților pentru a reuși.Prin urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi,vă rugăm să lăsați feedback-ul bun și cinci stele de la noi, dacă ai mulțumit cu bunuri și servicii.

2. Ne pasă de clienții noștri evaluate, și va încerca mereu să te ajute.

3. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea,și va încerca cele mai bune dvs. pentru a rezolva problemele.

4. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Ne va ajuta pentru a rezolva problema.

Despre companie

KEMEI este un brand în China, și toate kemei produse din magazinul nostru sunt 100% autentice, și deja am primit scrisoare de autorizare din KEMEI ELECTRIC APPLIANCE CO.,LTD .Puteți avea încredere în calitatea produselor noastre.avem tot felul de îngrijire personală mașină, puteți să ne urmăriți.

Etichete: escova turbo de păr, 0mm, clipper pieptene parul, pieptene de tuns, 0 mm parul tuns, atron păr uman, Pieptene De Tuns, 0mm Parul Tuns, pieptene limita, păr uman turcoaz

Tip De Element Parul Tuns
Timpul de lucru 60 de minute
Nume De Brand Kemei
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Tensiune 100-240V
Numărul De Model M-1629 1629 kemei
Putere 5W
Timp De Încărcare 1,5 Ore
Material ABS

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea