All In One Hair Trimmer Multi-funcția de aparat de Ras Electric Portabil aparat de Ras pentru Bărbați cu Barba de Tuns Aparat de Ras Corpul Droshopping

45.88lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

6 în 1 Micro Atinge Parului Trimmer Multi-funcția de aparat de Ras Electric Portabil aparat de Ras Îngrijire Bărbați Barba de Tuns Aparat de Ras descriere Produs:

Tip De Element: Electric De Tuns

Material: ABS + cauciuc + otel inoxidabil

Alimentare: 2 x baterii AAA (nu sunt incluse)

Caracteristici:

Acest produs este o sprânceană de tuns și o mașină de tuns cu LED-uri.Cutter mic de se poate-și radă sprâncenele, părul din nas și alte părul de pe corp confortabil.Mare cutter este folosit pentru tunsori.

Produsul este echipat cu built-in LED-uri.

2 mm/4 mm pieptene pentru tunderea mai scurte fire de par

6mm pieptene pentru tunderea mai firele de păr

Mărime completă Micro Trimmer Atașamente Pieptene

【Premium de Design】: parul tuns kit de caracteristici integrate de design, care este ușor de utilizat și transportat.Și kit-ul este perfect pentru sprâncene stufoase și elimină inestetice păr în urechi.

【Amendă de Calitate】: kit-ul dispune de ușor de manevrat, design și părul tuns caracteristici built-in lumina LED-uri, și de cauciuc anti-alunecare mâner de tuns vă permite să fie mai ferm în mână.

【Practice în Utilizare】: Dual capetele de părul tuns sunt disponibile, un capăt de a tăia părul din nas, sprâncene, mustăți, celălalt capăt este pentru tunsoare.

【Convenabil în Utilizare】: Fiecare capăt de tuns este echipat cu două dimensiuni diferite de pieptene, care este convenabil pentru tine de a controla lungimea parului.

【】 Caracteristici: electrica de tuns este alimentat de 2 baterii AAA (nu sunt incluse), care este ușor de utilizat.

Lista De Ambalare:

Parul Tuns * 1

Pieptene De Atașament* 4

Capac De Protecție*1

Perie De Curatare* 1

Manual De Utilizare* 1

(toate cele de mai sus sunt ambalate într-o cutie.)

Etichete: parul tuns ht, mașină de tuns barba, mașină pentru tăierea 30mm, barba nas, trimmer femei, pumn de hârtie album, micro păr de ras, trimmer pentru barbati, mașină de tuns parul, mașină de tuns profesională

Mărfuri De Certificare A Calității ce
Pentru temple/mana/picior/barba
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea