Electrice De Tuns Tuns Barbati Digitale Profesionale Barba Trimer Organismului Fata De Tuns Adult Fără Fir Masina De Tuns

115.58lei

177.81lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Electrice De Tuns Tuns Barbati Digitale Profesionale Barba Trimer Organismului Fata De Tuns Adult Fără Fir Masina De Tuns

Caracteristică:

1. Cu digital cu LED-uri de afișare, care poate intuitivă show fine tuning lungime de taiere, nivelul bateriei rămase separat de unitatea de milimetru și minut.

2. Titan si ceramica profesionale detasabila lama, de înaltă precizie și pot fi lavabile.Lama ascuțită și motor puternic, poate tunde rapid, nu par a obține blocat și nici un rău pentru pielea ta.

3. Zgomot redus design, nu există nici o ureche piercing sunet, nici nu-i deranja pe ceilalți în timpul funcționării.

4. Reglabil cu lungimea de taiere lama comutator pentru reglajul fin de la 0,8 mm / 1.1 mm / 1.4 mm / 1.7 mm / 2.0 mm, care pot crea diferite stiluri de păr.7 atașamente pieptene ajuta să tăiați ușor și mai precis.

5. Built-in 2200mAh Li-ion baterie, încărcare rapidă, după 4 ore pline harge, acesta poate fi utilizat în mod continuu pentru 180-240 de minute.

6. Fără fir utilizare, 100-240V tensiune dublă și ușor de transportat, poate fi folosit în călătorie.Perfect pentru barbati, de asemenea, pentru copii, vârstnici, frizer profesionist, și etc

Caietul de sarcini:

Material corp: oțel Inoxidabil + ABS + ecran cu LED-uri

Blade material: Titan + Ceramica

Intrare: 100-240V 50/60Hz

Ieșire: DC 5V 1000mA

Putere: 5W

Baterie: 2200mAh baterie Reîncărcabilă Litiu Baterie

Timp de incarcare: 4 ore

Folosind timp: 180-240 de minute

Culoare: Negru

Dimensiuni ambalaj: Aprox 28cm x 21cm x 6cm

Greutate: 650g

Conținutul pachetului: 1 x tuns 1 x Bază de Încărcare 4 x Limita Pieptene(3/6/9/12mm) 1 x Perie de Curatare 1 x Manual de utilizare Notă:

De transport internațional nu permite lichidelor, de transport maritim nu conține ulei de lubrifiere.

Corpul si adaptorul nu sunt rezistent la apa, doar lama, pieptene atașamente pot fi îndepărtate și spălate cu apă, asigurați-vă că să-i lași să se usuce înainte de a utiliza din nou.

Etichete: dyson v6, parul tuns ht, aut bigudiu de păr, sfârșitul de tuns, trimmer pentru barbati, mașină de tuns parul, cat de tuns, aparat de ras de ras, ușa barba, frizer

Numărul De Model 141773
Material ABS
Origine NC(de Origine)
Dimensiune Hair Trimmer
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Greutate 600g
Tip De Element Parul Tuns
Nume De Brand shinon

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea