Flexibil Lingura Furculita Rotativ de luat Masa Mananca SIDA Ustensilă cu Handicap Pacientul Vârstnic Artrita Persoane cu Handicap imobilizat la Pat

88.28lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Flexibil Lingura Furculita Rotativ de luat Masa Mananca SIDA Ustensilă cu Handicap Pacientul Vârstnic Artrita Persoane cu Handicap imobilizat la Pat

Despre produs:

--Material: 304 din oțel inoxidabil+curea silicon

- Dimensiuni: conform arată în imagine

--Culoare mâner: culoarea mânerului va fi albastru sau roz.va vom trimite orice culoare la întâmplare. --Reglabil bun-piele-senzație de curea poate fi adaptat la mână diferite mărimi și diferite unghi ca nevoia ta și ușor de purtat. --360 de grade rotativ lingura,furculita cu confortabil și moale de prindere pentru mai convenabil alimente poziție. --Anti-alunecare mâner design va face firma de prindere pentru a preveni alunecos. - Aplicație bună de luat masa mananca SIDA ustensilă pentru a dezactiva pacienți, bătrânii, artrita oameni, oameni cu handicap, țintuit la pat, mâna de Sus si disfunctii ale sistemului nervos.Ați putea dori, de asemenea:

De Transport Și De Marfă:

· În mod normal,va vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

· Am expediat în întreaga Lume, cu excepția APO/FPO.

· Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare si codul postal este corectă,mai ales în Rusia clienți ,vă rog lăsați-vă numele complet.Va fi observat cu numărul de urmărire, după ce elementul a fi trimis.

· Cele mai multe dintre țări și regiuni sunt transport gratuit prin China post air mail, Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim sau ePacket .Ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 35-60 zile.Diferite țări ,Diferite de data de livrare .Altele sunt, de asemenea, reduse de transport de marfă.

Cu toate acestea, din cauza unor motive, cum ar fi vreme severă, clearance-ul vamale, vacanțe ,etc. uneori imprevizibile, întârzierile pot apărea.Dacă acesta a fost de peste 35 de zile de la data plății și că nu a fost primit, contactați-ne imediat, Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!.

· Dacă aveți nevoie de elementul de urgență, vă rugăm să ne contactați, ne pot trimite de către EMS,UPS,DHL,etc pentru tine,Dar costul suplimentar va fi efectuată de către cumpărător.Vă mulțumim pentru înțelegere.

· Noi nu suntem responsabili pentru taxe vamale, taxele de import, depozitare sau orice alte costuri suplimentare pentru importul în țara dumneavoastră.

Culoare Nepotrivire

· Vă rugăm să amabilitate înțeleg că diferențele de culoare pot fi cauzate de unele motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor,iluminare,fundal,etc. cu toate Acestea,dacă credeți că veți obține o culoare greșită, vă rugăm să ne contactați.

Se întoarce:

· Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 5 zile.Taxele de transport și manipulare nu sunt rambursabile.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

· Când te vei întoarce elementul vă rugăm să asigurați-vă că elementul sunt în starea inițială și să ne trimiteți numărul de urmărire.Dacă elementul este deteriorat sau pierdut timpul se întoarce,va trebui să responsabile pentru aceasta,nu vom da rambursare completă.Putem depune o cerere cu o companie de logistica pentru costul de deteriorare sau pierdere.

· Vă vom returna la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât cumpărător și vânzător a anula tranzacția de la Balioilhaircare.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

· Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

Feedback-ul:

· Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și patru de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu achiziția.

· Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Cel mai bun mod de a rezolva problema este de comunicare.

Etichete: cardio gps, e30 comutator, necron, boss woman, handicap, bowser, parkinson, handicap persoane cu handicap, cu handicap persoane cu handicap, persoanele cu handicap

Material Din Oțel Inoxidabil
Cerere pentru persoane cu Handicap,Vârstnicul Artrita Persoane cu Dizabilități
Tip De Element Bretele Și Sprijină
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand FERICIT DE VIATA
Caracteristici Anti-alunecare,Flexibil,Rotativ,Reglabil mâner

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea