Bărbați Femei Sacroiliace SI Comune Centura de Sold Respirabil Anti-Alunecare Suport Pelvian Bretele Ameliorarea Durerii pentru Dureri de Picior Stabilizator

26.80lei

46.21lei

-42 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

De primă de material de Neopren, cu design anti-alunecare, va rămâne în orice loc, să păstreze în același Timp ușoare și respirabil.Ușor și confortabil de purtat.

Se potrivește circumferința șoldului 30 - 55 de inci, atât pentru bărbați, cât și femei.Acesta poate fi purtat sub sau peste haine.

Ajuta pentru a sprijini șoldurilor și coloanei vertebrale mai mici, va calma durerea, presiunea și stresul cauzat de SI disfunctie comun sau pelvine instabilitate.

Poate sprijini în mod eficient și de a stabiliza solduri si pelvis pentru a calma: dureri pelviene, superioară dureri de picioare, dureri de spate, dureri de șold, centura pelvină durere, sindromul piriformis sau simfiza pubiană disfuncție.

Super elastic, dotate cu puternice cârlig & bucla de închidere, vă permite să reglați etanșeitate și de compresie foarte usor.

Caietul de sarcini:

Material: Neopren

Marimea M: 112x12cm/44.09x4.72inch, Potrivit pentru circumferința șoldului 30 - 45 inch

Dimensiune L: 127x12cm/50x4.72inch, Potrivit pentru circumferința șoldului 46 - 55 inch

Pachetul Include:

1 Bucata SI Comune Centura

Etichete: dureri musculare, personalizat mască de praf, bar picior distribuitor, proteză de șold, într, articulație sferică, bretele pentru dinți, curea barbati din piele, bretele de umăr de sprijin, hot sexy femei foto

Nume De Brand perfk
Tip De Element Bretele Și Sprijină
Numărul De Model SI Comun Centura
Efect Grijă Os
Origine NC(de Origine)
Material Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea