Recent Curea de Yoga Benzi elastice cu D-Inel Catarama de zi cu Zi se Întinde de Fitness 19ing

31.34lei

41.79lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

corpul, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } i { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } Nou Curea de Yoga Benzi elastice cu D-Inel Catarama de zi cu Zi se Întinde de Fitness 19ing Descriere: Caracteristici:

1. REALIZA pe DEPLIN DESPARTE de RAPID - Ușor de utilizat de flexibilitate curea.La doar câteva săptămâni de utilizare constantă și prietenii tăi vor observa îmbunătățiri considerabile la mișcările tale.

2. Se MIȘCĂ fără EFORT - Dans întinde banda pe care este gata de utilizare în câteva secunde: pune ușa ancora peste orice robust tocul ușii, închide ușa și trageți cureaua prin piata inel și ești gata să-ți ia reprezintă la nivel mai bun.

3. NU se STABILEASCĂ PENTRU mai PUȚIN de Tren cu încredere.Nimic nu se va rupe ca urmare a utilizării de materiale de înaltă calitate care lin alunecă prin solidă de metal sudate inel.

4. DESIGN SUPERIOR - nu deteriora ușa și rămâne pune.Ușa de Ancorare este căptușit cu Spumă și acoperite cu Fetru moale deci, acest picior echipamente de întindere nu va zgâria sau deteriora ușa ta și nu se va muta sau diapozitiv în timp ce tu îți întinzi picioarele.

5. Acest lucru ușor de utilizat picior targa va ajuta la îmbunătățirea dvs. de picior flexibilitatea, echilibrul și gama de mișcare într-un mod natural pozitia corpului.Cu ea, ești liber pentru a practica balet, yoga, fitness și la domiciliu, în timp ce tu nu au timp să meargă la sală.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți abatere minoră din cauza manuală de măsurare.

Caietul de sarcini:

Material: poliester bumbac

Dimensiuni: lungimea inelului este de 25cm, lungimea centura de formare este de 3 metri, iar lățimea este de 3,8 cm

Pachetul Include: 1 x inel

1 x centura de formare

1 x sac

Etichete: pantoful galben neon, maruti 800 cheie inel, amice perechi pro caz, neon galben partea de sus bărbați, iphonez cazuri fir, modern balustrada kituri, mate yerba mate ceai, mini conector aur, mafia suprem tricou

Material Non-Țesute
Numărul De Model 213272
Nume De Brand Breathleshades
Efect Grijă Os

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea