Reglabil Centura Hernie Inghinala pentru Sport Abdomenului Suport Ameliorarea Durerii de Recuperare Curea Cu Hernie Sac de Adult sau Copii

42.82lei

53.52lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Reglabil Centura Hernie Inghinala pentru Sport Hernie de Sprijin Ameliorarea Durerii de Recuperare Curea cu 2 Abdomenului Suport Gonflabil Hernie Sac de Adult sau Copii

1. Cum ar trebui să poarte ea?

Purta o centura de hernie, trebuie să poarte lenjerie de corp, purta într-o poziție culcat pe spate, pune hernie înapoi în corp, aliniați hernie sac hernie inel gura, și reglați etanșeitatea curea.

2. Ce ar trebui să fac în cazul în care pielea apare disconfort?

Nu lega cureaua prea tare.Daca apare disconfort, cum ar fi abraziunea, eritem, erupții cutanate, etc., vă rugăm să reglați etanșeitatea curea și să-l poarte după disconfortul dispare.

3. Nu poartă centura de hernie afecta activitățile?

În cazul în care afectează activitatea, puteți ajusta etanșeitatea curea asigurând în același timp că hernia nu se încadrează afară.

4.Pot exercita în timp ce poartă o hernie pack?

Purta o centura de hernie ar trebui să reducă și exercite în mod corespunzător, și verificați poziția de hernie sac frecvent pentru a împiedica deplasarea.

5.Poate hernia pachet fi spălate?

Obișnuiți tampoane pot fi curatate, uscate cu aer și nu sunt expuse la soare.

6. Ar trebui să poarte o centura de hernie la noapte?

Atunci când odihnindu-se pe timp de noapte, centura poate fi slăbit și nu poate fi eliminat.Ar trebui să fie purtat timp de 24 de ore în timpul tratamentului.

7. Cât timp ia să poarte centura de hernie?

Hernia centura este folosit în general pentru mai mult de trei luni, dacă acesta cade în poartă, acesta trebuie să fie corectate și să continue pentru a fi purtate.

8. Contraindicații

Este interzis pentru pacienții cu boli de piele cum ar fi eritem și edem, și apă hernie.Dezactivați atunci când hernie nu pot fi luate înapoi.Folosiți centura de hernie Urmați sfatul medicului dumneavoastră.

Funcții:

Oferă un blând și constantă de relief din reductibilă hernie inghinala prin furnizarea reglabil si confortabil presiune pentru o hernie.

Realizate din materiale de înaltă calitate corespunzătoare duritate.

Extrem de usoare si respirabil, nu se va simți inconfortabil după o lungă perioadă de timp poarte.

Se asigura nici o iritatie sau alergie, pentru a îmbunătăți confortul și de a îmbunătăți conformitatea.

Reglabil pelviene și chingile de picior oferi personalizate presiune.

Hernia centura este disponibil în culoarea pielii, poate fi purtat discret sub haine.

Etichete: chilotei hernie ombilicală, picioare protector, hernie de sprijin, resqme instrument, ambilical centura hernie, nolvo sac de curea, suport spate, keratina pulbere, cu umăr dublu suport curea, ligamentul stretch

NAME3 Recuperare Curea Centura Hernie
Nume1 Reglabil Centura Hernie Inghinala
Tip De Element Bretele Și Sprijină
NAME4 Hernie Sac de Adult sau Copii
Origine NC(de Origine)
Prenume2 Sport Hernie De Sprijin Ameliorarea Durerii

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea