Tcare 1bucată Reglabil Cot Mixt Fix Bretele Corective Orteza Limitarea Activității Fractură de Braț Protector

173.76lei

289.63lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Despre produs:

1.Orteza de cot este conceput pentru a limita gama de mișcare a brațului, ține brațul în condiții de siguranță și de a ajuta articulația cotului să-și recapete funcțiile sale originale sau functional training.

2.0°-120° UNGHI REGLABIL: Reglabil cot mixt de sprijin poate controla unghiuri de flexie și întinde unghiuri de cot liber între 0°-120° de unghiul de înmatriculare.Oferă se potrivesc perfect.Potrivit pentru bărbați și femei.

3.După operație și Recuperare a Prejudiciului - Conceput special pentru leziuni cot, această proteză este ideala pentru luxatii, epicondilita, fracturi, și mai mult.

4.Non-alunecare de praștie și gât pad: cu non-alunecare de sling design, previne orteza de la care se încadrează atunci când sunteți de mers pe jos, gât pad design poate descentraliza presiune de gâtul tău și te face mai confortabil.

5.RESPIRABIL TESATURA: Fabricat din material de înaltă calitate, moale si respirabil, care pot purta pentru o lungă perioadă de timp.Respirabilitate va face să vă confortabil pe tot parcursul zilei.Material de aliaj de aluminiu suport face ușor.Detasabila usor de stocare și curat.

Aplicație:

După operație și Recuperare a Prejudiciului - Conceput special pentru leziuni cot, această proteză este ideala pentru luxatii, epicondilita, fracturi, și mai mult.

Caracteristici:

>Cot orteza este conceput pentru a limita gama de mișcare a brațului, ține brațul în condiții de siguranță și de a ajuta articulația cotului să-și recapete funcțiile sale originale sau functional training.

>0°-120° UNGHI REGLABIL: Reglabil cot mixt de sprijin poate controla unghiuri de flexie și întinde unghiuri de cot liber între 0°-120° de unghiul de înmatriculare.Oferă se potrivesc perfect.Potrivit pentru bărbați și femei.

>Non-alunecare de praștie și gât pad: cu non-alunecare de sling design, previne orteza de la care se încadrează atunci când sunteți de mers pe jos, gât pad design poate descentraliza presiune de gâtul tău și te face mai confortabil.

>RESPIRABIL TESATURA: Fabricat din material de înaltă calitate, moale si respirabil, care pot purta pentru o lungă perioadă de timp.Respirabilitate va face să vă confortabil pe tot parcursul zilei.Material de aliaj de aluminiu suport face ușor.Detasabila usor de stocare și curat.

Material: material compozit + aliaj de aluminiu+ plastic

Culoare: negru

Două opțiuni: #L mâna stângă/#R dreapta

Gratuit dimensiune, o dimensiune se potrivește tuturor!

Observați: Acest produs este doar 1buc cantitate, de-a stânga și la dreapta diferență, dacă doriți să cumpere 1pair, vă rugăm să alegeți separat!

Etichete: ascunde, cot fix, centura magnet, brațul rupt, cot atelă, corector lichid, ridicați primăvară, arm atele, brațul de sprijin, umăr rupt

Dropshipping Da
Efect Grijă Os
Numărul De Model A01308
Material Material Compozit
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea