1buc BYEPAIN Sport de Compresie Picior Maneca Baschet Fotbal Vițel de Sprijin care Rulează Antiderapante Shin Garda Ciclism Încălzit de Picior

21.27lei

35.43lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

RM17744605850417927 Unitate: 1buc

Notă: unitatea de acest articol este doar 1buc, nu avea piciorul stâng și drept diferențe, dacă vă deranjează, vă rugăm să fie precauți pentru a achiziționa.

Despre produs:

1.Material: nylon, spandex, silicon

2.Culoare: gri/albastru/rosu/roz

3.Dimensiunea Diagramă:

Marimea M:

Lungime: 45cm/17.7 inch

PÂNĂ Circumferinta: 26cm/10inch

Jos Circumferinta: 19cm/7.5 inch

Dimensiune L:

Lungime: 45cm/17.7 inch

PÂNĂ Circumferinta: 28cm/11inch

Jos Circumferinta: 20cm/7.9 inch

Marimea XL:

Lungime: 45cm/17.7 inch

PÂNĂ Circumferinta: 30cm/11.8 inch

Jos Circumferinta: 21cm/8.3 inch

Descriere:

1. Grad profesional Material: Aceste vițel de compresie manecile sunt fabricate din nailon premium de calitate, respirabil, anti-miros.Superioare de compresie caracteristici pentru a menține o presiune fermă pe gambe.De asemenea, permite aerului să circule la nivelul pielii, în timp ce în același timp, permite umezelii să fitilul.

2. Perfect de Recuperare - Este maximă a creste circulatia sangelui, ajuta la reglarea temperaturii prin pastrarea tine de cald, când rece, și rece, când fierbinte, aceasta va ajuta la recuperarea musculara de la degetele de la picioare, prin picioare, glezne si gambe.În timpul sarcinii, ajută la prevenirea și ameliorarea varicelor si venelor.

3. Creștere de Performanță: Încălzească piciorul pre-exercițiu, este cunoscut faptul că un mușchi cald, este mai puțin probabil să fie rănit, mai repede circulația sângelui și de sprijin suplimentar, care puiul de compresie sosete oferă va spori activități sportive.

4. Non-Alunecare, Design - Dublu non-alunecare de curele silicon design păstrează bretele sta sus pe gambă; nu vă Faceți griji despre transpirație în timpul exercițiului pot provoca bretele de a cădea.

5. Potrivit pentru Utilizarea de zi cu Zi și Activități în aer liber - Aduce mai multă energie în picioare.Este perfect pentru locuri de muncă care aveți nevoie pentru a fi pe picioarele tale o mulțime.Este, de asemenea, o trebuie să aibă pentru orice picior activitate intensă, cum ar fi Maraton, Alergare, Drumeții, Sală de Fitness, Baschet, Ciclism, Haltere și mai mult.Perfect pentru curse extreme și lung ruleaza!

Principalele beneficii:

-Reduce fasciita plantara.

-Scăderea Presiunii De Protecție Transpirație Respirabil

-Spori De Rezistenta Musculara

-A Preveni Îngroșarea Vițel

-Auxiliare Fortei Musculare

-Stimulează circulația și ajută să recupereze mai repede

-Protejeaza de minor sau rock zgârieturi, lovituri

Pachetul include:

1buc * Vițel/Glezna Manșon de Compresie

RM17744605850417929

Etichete: dureri musculare, batminton racheta yonex, dureri de spate, copilul alege, porumb mat, 980 laser, pijama calde, stânga umăr de sprijin, mai cald femei, shin suport

Numărul De Model Vițel/Glezna Manșon De Compresie
Dropshipping Da
Efect Eliberarea De Durere, De Boală
Nume De Brand BYEPAIN
Material Material Compozit
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea