150pcs Reglabil Masca Catarama Masca Extensia Cârlig Anti-Alunecare Cârlig Ureche Mască de Protecție Cârlig în Formă de S Cuier Masca Coarda Conector

15.36lei

26.96lei

-43 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

150pcs Reglabil Masca Catarama Masca Extensia Cârlig Anti-Alunecare Cârlig Ureche Mască de Protecție Cârlig în Formă de S Cuier Masca Coarda Conector (Alb 53x15mm)

Descriere

Sunteți în căutarea pentru un profesionist, dar la prețuri accesibile mască de cârlig ?Ești în căutare de un robust, reutilizabile instrument care poate face mai multe locuri de muncă la o dată?Dacă da, nu căutați mai departe!Noastre profesionale masca cârlig trebuie să îndeplinească are nevoie de tine.Acesta este unul dintre cele mai bune alegeri pentru tine.

Caracteristici

- Culoare: Alb.

- Material: Plastic.

- Dimensiune: Aproximativ 5.3x1.5x0.2cm.

- Realizate din materiale de înaltă calitate pentru utilizare de durată.

- Compatibil cu cele mai multe ureche-montat măști pe piață.Puteți schimba cataramă în câteva secunde și pentru a reduce presiunea și ureche oboseala pe urechi.

- Reglabil de proiectare, ușor te cunosc diferite etanșeitate nevoie.

- Potrivit pentru alergare, ciclism, drumeții, schi, motocicleta, alpinism, alpinism de instruire tactică și alte activități.

- Acest cârlig poate ține în mod eficient masca in loc, pentru o mai bună protecție.

150 x Reglabil Masca Catarama

Etichete: livrarea masca, machiaj mască, dispune masca, cerb masca de fata, aparat de respirat cu aer, masca proteja, masca de gura, masca verde lavabil, chromatica masca, spray de baie

Material ABS
Nume De Brand ROSENICE
Numărul De Model masca coarda
Efect Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea