1 Pereche Reglabil in Picioare Îngrijire Instrument de Corecție Degetul Mare și de a Atenua Dureri de Picioare Ajuta la Picior și Recapete Sănătatea

22.50lei

52.36lei

-57 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

De ce ai nevoie de o pereche de inflamație la picior atele?

1. Dacă sunt suferă de Hallux Valgus, pielea sensibila este foarte vulnerabil la presiunea si frecarea de incaltaminte, uneori, poate fi extrem de dureros.Dar, de fapt, puteți profita din plin de pe Timp de Noapte pentru a indrepta degetul mare și atenua picioare de durere.

2. Această inflamație la picior bretele, de asemenea, poate fi purtat Postoperator.Moale și ușor de material face destul de confortabil să-l poarte pe podea, puteți ajusta etanșeitatea ca ai nevoie.

3. Yosoo Inflamație la picior Atele sunt produse minunate pentru Gazon Deget de la picior, încorporat nemișcat bara de aluminiu este furnizarea stabilizat de sprijin care este gazon toe este necesar.

De ce Yosoo Inflamație la picior Atelă ajuta?

- Umanizat Design Unic

- Îmbunătățită de Corecție pentru Degetul Mare

- De înaltă Calitate de Respirabil și Material Lavabil

Etichete: nitros pernă moale, nitril mănuși de lucru, tunitate de grădină cu pietriș, nitro rc 18 bara, niu garaj comanda, niva chevrolet usb, de azot din oțel pdf, tunitate poster oameni, nitro pro proteine

Numărul De Model inflamație la picior atele
Efect Eliberarea De Durere, De Boală
Material Material Compozit
Nume De Brand TMISHION
Tip De Element Bretele Și Sprijină
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea