1buc Coapsei Bretele Hamstring Folie Manșon de Compresie Trimmer - Suport pentru Entorse, Tulpini,Tendinita Prejudiciu,Prejudiciu de Sport

24.57lei

40.96lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

RM17744605848619319 Caracteristici:

1. EFICIENT COAPSA de SPRIJIN: Furnizarea unui terapia de compresie, coapsei bretele-susține hamstring și cvadriceps în timp ce ajuta la recuperarea de tulpini și trage.Garantate cu dublu velcro de fixare, de compresie reglabil folie este construit cu un latex-free, nealunecoase neopren pentru sprijin excepționale de-a lungul orice activitate.Coapsa de sprijin va permite libertate deplină de mișcare și este perfect pentru utilizarea in orice activitate, inclusiv de fotbal, baseball, baschet, ciclism și alergare.

2. AMELIOREAZA RIGID ȘI DURERI musculare: Creșterea circulației și păstrării terapeutice căldură, suport de compresie folie amelioreaza rigid și dureri în mușchii coapsei.Eficient pentru zona inghinală, hamstring și quad tulpini și trage, coapsei, brațului de susținere promoveaza vindecarea, reduce timpul de recuperare și este util în prevenirea re-prejudiciului.

3. UȘOR, RESPIRABIL NEOPREN: Ușoare și respirabil, latex-free neopren fitil departe de umiditate și include mici orificii de ventilare pentru răcoros și confortabil la purtare.Slim neopren folie poate fi purtat sub sau peste haine.

4. VERSATIL NEALUNECOASE se POTRIVESC: Două premium bretele elastice cu dispozitive de închidere permite stretchable hamstring de sprijin să fie ajustate pentru a se potrivi coapse până la 65cm/25inch în circumferință.La nealunecoase neopren stă în loc pe tot parcursul zilei, fără alunecare sau bunching pentru un confort excepțional.Montaj pe dreapta sau pe stânga picior, reglabil pe coapsa de sprijin pot fi purtate de bărbați sau femei.

Moale, elastic neopren cu compresie pad aduce alinare de picior musculare, dureri în zona inghinală

Oferă protecție în timp ce lua zile libere în timpul de recuperare de prejudiciu hamstring și tulpini

Dual curea velcro sistem vă oferă control orientate asupra nivelului de presiune și de locație

Dimensiune:68cm*24cm / 27inch*9.4 inch. ( se potrivesc coapse până la 65cm/25inch in circumferinta)

Ce este Inclus:

1buc* Coapsa de Sprijin

RM17744605848619321

Etichete: coapsa folie, Se potrivesc, sciatica, Coapsa Trimmer, înapoi targă, hamstring stretch, piciorul targă, coapsa de sprijin folie, Yoga, dureri de șold

Material Bumbac, ABS
Nume De Brand YQQGD
Efect Eliberarea De Durere, De Boală
Dropshipping Da
Numărul De Model A0791
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea