Profesionale de Tuns Barbati 2500mAh USB Puternic aparat de Tuns Părul Tuns Electrice fără Fir Masina de tuns Adult Copil Cutter

115.58lei

177.81lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Profesionale de Tuns Barbati 2500mAh USB Puternic aparat de Tuns Părul Tuns Electrice fără Fir Masina de tuns Adult Copil Cutter

Caracteristici:

【HEAVY DUTY MOTOR】tuns echipata cu un 6200rpm motor, este extrem de puternică și plăcută de liniște, concepute pentru a netezi, rapid și precis tăiere performanțe pe toate tipurile de păr.

【PRCISION ȘI LAMĂ ASCUȚITĂ】Ridicat de carbon îmbunătățită auto-ascuțire de precizie din oțel inoxidabil lame pentru feliat cu ușurință prin fin, gros, neted, și păr aspru, fără a încetini sau înfundarea acestuia.

【De LUNGĂ DURATĂ BATERIE REÎNCĂRCABILĂ】Nostru de tuns functioneaza la fel de eficient atunci când încărcarea sau acumulator: built-in baterie reîncărcabilă 2500mAh baterie Li-ion, Taxa pentru 3 ore, utilizare de 6 ore, tv LCD timp real afișează energia rămasă pentru confortul de utilizare.

【AJUSTAREA LUNGIMII】Reglabil conica maneta variază de la 0,8 mm la 2.0 mm lama, vă permite să obțineți lungimea dorită.de asemenea, vine cu 6 lungime paznici(1.5/3/4.5/6/10/13mm)—snap-pe dinti de plastic care controlează cât de strâns clipper reduceri, permițându-vă să tăiați părul la lungimea doriți sau pentru a obține de creatie cu stil.

MARE SPRIJIN】Ne sta mereu în spatele nostru cu acumulator mașini de tuns, vă rugăm să nu ezitați să contactați magazinul nostru dacă aveți orice probleme, vom raspunde e-mail mai devreme în 24 de ore.

Caietul de sarcini:

Culoare: aur/argintiu

Putere: 10W

Capacitate acumulator: 2500 mA

Timp de încărcare: 3 ore

Timp de utilizare: 6 ore

Metoda de încărcare: USB

Dimensiuni: 180*52*42

Notă:

1.De transport internațional nu permite lichidelor, de transport maritim nu conține ulei de lubrifiere.

2.Fotografiere lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: mașină de tuns parul de reparare, dyson v6, bloc de ras crest, aparat de ras de ras, saloane, homekit comutator, cutter mill, TRIMMER, karcher k2, moda barbati

Origine NC(de Origine)
Features1 Foarfece profesionale pentru bărbați
Features2 Features3
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Material Din Oțel Inoxidabil
Tip De Element Parul Tuns
Dimensiune hair trimmer
Timp de utilizare 6h
Timp De Încărcare 3h

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea