Minunat Om De Zăpadă Frigider Autocolante Magnetice Set Amuzant Autocolante Fereastră Pentru Vacanță Cadou De Crăciun Decorare

15.73lei

19.66lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Grele de Crăciun, Magneți: magneti Puternici.Acesta nu va aluneca cu ușurință.Durabil și reutilizabile pentru mult timp de utilizare.

2、Amuzant și Drăguț de Design: rochii de magneți pentru frigider set de caracteristici om de zăpadă cifre, grafice color.Design amuzant adaugă unele bucurie și creativ pentru a decor acasă în acest sezon de vacanță.

3, Multi-utilizare Autocolante–magneți pentru frigider set nu este doar un decor, dar, de asemenea, poate perfect pentru a păstra chitanțele, planuri, documente, instrucțiuni sau opera de arta pentru copii și fotografii de familie pe fier suprafețe.

4、DIY om de Zăpadă: Aceste om de zăpadă magneți pentru frigider set include pălărie, ochii, nasul, gura, eșarfă, butoane și mănușile fulg de nea. 16 bucată tăiat componente.Puteți face cele mai multe de imaginația ta și de a face un om de zăpadă de diferite forme.

5、Largă de Aplicare: se Potrivi orice stil de frigider, și este, de asemenea, perfect pentru ușă metalică, garaj, birou dulapuri și mai mult.Adăugarea de bucurie de Crăciun pentru casa ta, locul de muncă, școală, sau la birou!

Lista De Ambalare:

1 * om de Zăpadă Magneți pentru Frigider Set de 16

Etichete: pritable fereastra film, magnetice de țânțari fereastra, banda magnetica fereastra, romantic film fereastră, rezumat film fereastră, nautice fereastra film, magnetic ducato fereastra, arhitectura de film fereastră, flamingo fereastra film, rayno fereastra film

Tratament De Suprafață Colorate
Numărul De Model Frigider Autocolante Magnetice
Funcția Decorative
Material Alte
Caracteristică Static
Tip Mobilier Filme

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea