Negru Oglinda Film Un Fel De Film Fereastră Oglindă De Căldură Fereastra De Control De Confidențialitate Film Soarele Bloc Fereastra De Control De Căldură Autocolant

37.58lei

44.18lei

-14 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Rabbitgoo Negru-Un Fel Filmul Oglinda—Da Destul De Confidențialitate, Protecție Și Control Solar

Cum va neagră-un fel oglinda film ajuta să se ocupe de aceste probleme?

În timpul zilei, puteți obține o mare de protecție a vieții private, pentru că oamenii din afara nu se poate vedea prin fereastra de efect de oglindă.Acest reflectorizante, oglinda film poate blochează 98% din razele UV și 85% raze infraroșii, care ajută pentru a proteja mobilierul și oameni.Cu respingerea 90% din lumina vizibilă, se poate atenua lumina puternică a soarelui și să păstreze camera rece.

Ce caracteristici are acest reflectorizante fereastra agăța au?

✔Oglindă magică Efect: o oglindă cu fereastra agăța are efect de oglinda pe partea luminoasă.În timpul Zilei, este în afara ferestrei pentru a oferi intimitate, în timp ce este inversat pe timp de noapte. ✔UV Respingere&Orbire de Control: Se poate reflecta cele mai multe dintre razele UV și lumina puternică a soarelui înapoi pentru a vă proteja și de a bloc de căldură. ✔Ușor de Instalare: este mai ușor să se aplice folie pe geam.Devine non-lipicios după ce a fost udat cu o mulțime de apă.După ce a secat, s-ar lipi ferm la fereastră.

Confortabil si Economic: Anti-UV si Anti Glare

Nu vă faceți griji despre hot lumina puternică a soarelui!Un fel de film fereastră poate bloca până la cele mai de razele nocive UV și razele infraroșii, de asemenea, lumina vizibilă.Aceasta ajută la prevenirea mobilier de decolorare și de a salva facturile de energie.

Etichete: semnătura fereastra film, mylar film cort, orașul fereastra film, lenjerie de film fereastră, film geam, filmul oglinda geam, geam oglinda, xt 100, de aur film mylar, filmul fereastra

Material animale de companie
Tip Sticlă Filme
Tratament De Suprafață Opac
Numărul De Model DJMM0444540SR19JJ
Funcția Izolație Termică
Caracteristică Static
Nume De Brand Rabbitgoo

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea