LUCKYYJ de Confidențialitate Fereastra Film Auto-adeziv Mat de Film Static Detașabil Fereastra Autocolant Anti-UV Opac Fereastra de Acoperire de Film

20.27lei

24.73lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Lumina casa ta cu LUCKYYJ Decorative Fereastra Film – Parțial protecția vieții private estompează vedere nedorite, simplu glazura textura decoreaza spatiul tau personal, static la suprafață, fără lipici, simplu coaja-și-stick-ul de instalare, ușor de tăiat și tăiați, ușor pentru a elimina și re-se aplică de mai multe ori.

Caracteristici Cheie:

1.Parțială de Protecție a vieții private: e frumos să se simtă în siguranță la propriul loc 2.User-Friendly: gratuit Hassle coaja-stick de aplicație într-o briza, îndepărtarea ușoară lăsând nici o deteriorare sau reziduuri 3.Lipici Gratuit: pur și Simplu utilizați apă cu săpun pentru a instala, nici toxic lipici necesare 4.Modele unice: Decora casa ta cu windows regulate modele elegante 5.Detașabil & Reutilizabile: Premium material PVC ofera un plus de durabilitate, pot fi re-poziționate și refolosite în mod repetat 6.Protectie UV: Spune la revedere de la 84% razele UVA și 99% razele UVB, care pot răni pielea și provoca mobilier decolorare

Îndepărtate Cu Ușurință Și Complet Reutilizabile

Acesta poate fi îndepărtată ușor, fără nici o reziduuri adeziv stânga, și puteți re-poziția și re-se aplică pentru a se multiplica ori.

Bucurați-Vă De Mai Înmuiat Lumină Naturală În Timpul Verii

Această fereastră de confidențialitate film va difuza lumina directă a soarelui pentru a previne glares să-ți dau confortabil soare la spatiul tau personal.

Proteja Intimitatea Dumneavoastră Oriunde Doriți

Puteți aplica această fereastră înghețată de film la tine acasa, dormitor, birou, camera de zi, bucătărie și așa mai departe.

Instrucțiuni De Instalare:

Pas 01. Tăiați filmul la dimensiunea dorită (Aproximativ 1 inch mai mare decât fereastra) Pasul 02. Curățați sticla cu apa sau demachiant și apoi ștergeți cu o cârpă Pas 03. Udă toată de sticlă cu apă și săpun Pas 04. Coaja de pe suport film ușor (SEMNIFICATIV!În caz contrar, filmul fereastra va cădea) Pas 05. Se aplică pentru a uda sticlă (vă Rugăm să coaja de pe suport DUPĂ umectare sticlă, pentru a evita praful și bule de aer) Pas 06. Racleta departe TOATE apa si bule de aer (de la centru spre marginile de sticlă) Pasul 07. Taie marginile.

Cum de a Găsi și Coaja de pe o Susținere Clară a Filmului:

Pasul 1 - vă Rugăm să ude o fereastră film corner și de a folosi degetele pentru a răsuciți-l pentru un timp pentru a aduna atașament între fereastra de film și o susținere clară a filmului; Pasul 2 - vă Rugăm să atașați o bandă adezivă cu partea de susținere clară film corner (am atașat, de asemenea, o mică bandă adezivă pe fiecare rolă de film fereastră pentru confortul dumneavoastră), și apoi apăsați-l pentru eficiente de atașament; Pasul 3 - Și apoi vă sunt capabili de a separa clar suport de film de la fereastra film cu ușurință.

Vă rugăm să rețineți :

1.Filmul funcționează cel mai bine pe o suprafață NETEDĂ, PLANĂ și CURATĂ, suprafețe de STICLĂ, inclusiv oglinda. 2.Puteți aplica scotch pe un colț de partea din spate(partea buna) pentru a elimina rapid suport de film. 3.Dacă pe vreme rece,poate fi moale prin suflare cu aer cald pentru a-l utiliza un uscător de păr(Rezistent la Căldură până la 176 ° c)

Întrebări Și Răspunsuri

Q1:de Ce fereastra mea film nu poate agăța?A1:nu s-Au udat fereastra cu apa, sau nu au scos transparent suport de film.Vă rugăm să nu uitați să îndepărtați filmul de protecție sau că nu se va agăța.Dacă ați îndepărtat de protecție laterală,poate fi aplicat pe partea greșită.Vă rugăm să inserați partea buna la fereastră.Q2:de Ce există atât de multe bule?A2:Prea puțină apă.Vă rugăm să rupe în jos și se pulverizează o mulțime de apă,mai mult apa,cu atât mai bine.Q3:de Ce margine de fereastra mea filmul a început să cazut?A3:marginea filmul este prea aproape de fereastră.Vă rugăm să lăsați un mic decalaj(aproximativ 1 cm )pentru a permite fluxul de apă, astfel că filmul poate lipi bine.

Etichete: fr607, sticlă autocolant fereastra, plută capac, alb negru zebra, tapet zebra, jurnal portofel, jaluzele geam, vinil fereastra, film de confidențialitate fereastra, filmul fereastra

Dimensiunea Alegere 30/45/60/75/90x100cm30/45/60/90x200cm 30/45/60/75/90x500cm
De mediu Prin Europa, EN71-3 standard și SGS
Tip Mată
Nume De Brand LUCKYYJ
Numărul De Model M009
Material Vinil
Funcția Izolație Termică
Tratament De Suprafață Colorate
Medie de viață 5-8 ani
Caracteristică Static
Grosime Grosime

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea