Translucid Căldură Termocontractibile Film Film Shrink Culoare Plumb de Mână-pictat Manual DIY Personalizate de Căldură filme Termocontractibile

17.59lei

32.58lei

-46 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Durabil termocontractabile hârtie costume: Aceste documente sunt goale și au o grosime de 0,3 mm.Ele sunt robuste și durabile,și sunt activități distractive pentru copii.

2. Bucurați-vă de elemente interesante: psihologul de hârtie pot fi utilizate în mai multe aplicații,și poate fi folosit ca o familie cheie lanț ca un cadou de Crăciun,ceea ce face unic, cercei sau coliere.

3. Poate fi folosit ca un cadou foarte potrivit pentru a face cadouri pentru Ziua Mamei, Ziua Tatălui, Halloween, Ziua Recunoștinței, etc.

Descriere:

Căldură filme termocontractibile, robust și durabil, foarte potrivit pentru hobby creativ sau de a face frumos brelocuri si bijuterii.

Caietul de sarcini:

Culoare: translucid

Dimensiuni: 14.5 x 20 cm

Grosime: 0,3 mm

Pachetul Inclus:

25 buc/set * Căldură filme termocontractibile

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: dinozaur papusa, film de fantezie, foto film color, shrink wrap, film de vinil, femeile sac de mână cu transport gratuit, transferul de căldură de vinil, conduce de bandă, 31 shrink tube set, filmul fereastra

Material PP
Caracteristică Auto-adeziv
Tip Alte
Origine NC(de Origine)
Tratament De Suprafață Translucid
Funcția Decorative

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea