Argint Izolare Fereastra Film Autocolante Solar Reflectorizant-Un Fel de Oglindă culoare argint film de Sticlă cu lungimea de 150cm

19.61lei

20.65lei

-5 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Cumpara Decorative Film e Un Fel de Oglindă de Argint Film Fereastră serie sunt extrem de reflectorizant fereastra filme care îmbunătățesc viața privată în timpul zilei.Dacă O Oglindă de film fereastră este instalat pe un geam, acesta oferă o fereastră într-o oglindă reflectorizantă aspectul pe partea exterioară a clădirii.Dacă vrei intimitate nedorit din privitori, în timp ce încă fiind în măsură să se uite pe fereastră și bucurați-vă de peisaj, acest film va potrivi nevoilor dumneavoastră.Cu toate acestea, există un fapt important de reținut despre Un Fel de Oglindă de film.După cum sugerează și numele, oglinda-efect într-un singur sens.Doar partea cu cea mai mare expunere la lumina va fi oglinda-ca aspect, în timp ce din cealaltă parte va fi capabil de a vedea prin intermediul.De exemplu, în timpul zilei, soarele face în afara mult mai luminos decât în interiorul unei clădiri, astfel încât partea exterioară a ferestrei (partea care este expusă la lumina soarelui) va arata ca o oglindă, oferind trecătorilor o priveliște de nimic, dar propria lor reflecție, în timp ce oamenii de pe partea opusă va fi capabil să se uite prin.În schimb, pe timp de noapte, iluminatul interior de casa ta sau la birou va permite oamenilor din afara pentru a vedea în interiorul, în timp ce acesta va fi mai greu pentru tine pentru a vedea pentru că interiorul va fi mult mai luminos decât cel din exterior.Acest lucru este, din păcate, inevitabil, ca transparent natura fereastra filme face fizic imposibil pentru O Oglindă de film pentru a lucra atât în timpul zilei și noaptea.O Oglindă cu Fereastra Filme sunt toate de argint, atât la interior cât și la exterior.Argint utilizeaza sale reduse transmisie a luminii vizibile pentru a adăuga la oglindă efecte.

Notă: 1. Aceasta este o oglindă cu o singură film.În sine este transparent, intimitate efect este prin puterea de contrast de lumină să decidă 2. După postat zilei de interior, aspect exterior foarte clar, în aer liber practic nu pot vedea camera 3. Seara poate fi văzut în interiorul și în afara, amintiți-vă pentru a închide perdele 4. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Interior vizionarea în aer liber efect în timpul zilei-(stânga a fost postat filmul,nu pe dreapta)

(În noaptea efectul este opus)

în aer liber, vizionarea interioară efect în timpul zilei- (de dreapta a fost postat filmul,nu pe stânga)

(În noaptea efectul este opus)

Livrare: Ne va livra elementele în termen de 5 zile lucrătoare de la confirmarea plății.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori.Vă rugăm să amabilitate înțeleg timp de transport maritim mai mult decât local vânzător.Deci normal timp de transport maritim: statele UNITE ale americii: 7-30 zile lucrătoare UA : 10-60 de afaceri de ziua Europei: 10-60 zile lucrătoare Brazilia:30-60 de zile lucrătoare rusă:30-90 de zile lucrătoare cu toate Acestea, pot exista unele întârzieri în obiceiurile de compensare sau de livrare.Vă rugăm să asigurați-vă că aveți suficient răbdare înainte de a plasa comenzi.Taxa: Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale.Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a dubla adresa ta înainte de a finaliza plata.Rusia client necesită un nume complet.Feedback: 1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. 2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu. 3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager , înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Etichete: capac rezervor kia sid, curățare tija de alama, caz a70 teckel, schimbare ulei de frânare, pinionul lanțului rkv, câinii led-uri de crăciun, carton cărucior de jucărie, caz a70 pop fum, haine de baie copil

Nume De Brand Yesmet
Numărul De Model 5060
alte nume 3 Filmul Oglinda
Tratament De Suprafață Colorate
UV Respingere 99%
Transmisie a luminii vizibile 50%
Caracteristică Auto-adeziv
alte nume 1 sticlă autocolant
Funcția Decorative
Energia Solară Totală A Respins 85%
Tip Sticlă Filme
Material animale de companie
Lungime 150cm(60'')
alte nume 2 căldură reflectorizant de film fereastră

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea