Cauciuc Nou Câine Jucarie Os Cauciuc Măselele De Companie Jucărie Muscatura De Caine Rezistent Molară De Formare Cățeluș Cățeluș De Îngrijire Dentară Câine Animal De Casă Supplies

56.20lei

63.88lei

-12 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică: 1、Excelent Calitate: cainele jucăria este non-toxic, durabil și prezentate de către eco-friendly material de cauciuc, care este moale și elastic.

2、Chițăit de a Face Jucărie: Acest scartaie câine jucărie are un built-in chițăit de-a face gadget pentru a încuraja naturale de jocuri comportamentul de câini.Și câinele scartaie jucarii sunt ideale pentru cultivarea accentul de animale de companie.

3、Design Durabil: Acest câine de jucărie este foarte durabil cauciuc natural, care poate rezista cel mai agresiv de mestecat.

4、Excelent în Utilizare: Pentru sanatatea animalului tau de companie, am artizanale cu atenție acest câine jucărie pentru câini, folosind moale, care oferă de înaltă calitate, naturale, materiale de cauciuc.Și jucăria este robust, musca-rezistente și ușoare, care oferă modul perfect pentru a da animalele de companie fericit și sănătos!

5、Practic in Utilizare: jucăria poate ține câinele ocupat pentru ore, care este propice pentru spălarea caneluri și îndepărtarea tartrului.

Caietul De Sarcini: Nume: Câine Jucărie Scartaie

Material: cauciuc

Dimensiune: aproximativ 16,5 * 7cm/6.50*2.76 în

Greutate: aproximativ 260 de grame

Lista De Ambalare: Câine Jucărie * 1

Etichete: câine jucărie de cauciuc, mare jucărie pentru câini, frânghie câine de jucărie, caine kong jucărie, câine de jucărie pentru câini de talie mică, mingea câine, îns jucărie, animale de companie jucărie, animale de companie câine de jucărie, câine

Jucarii Tip Mestecați Jucării
Picătură Navă Da
Setați Tipul No
Material Cauciuc

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea