Animale de companie Câine Jucărie Sniffing Mat Interactive Trata Cub de Jucării lent Alimentator Câine Puzzle Jucării Pentru Animale de companie Câini Lent Alimentare de Formare

18.58lei

22.67lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1, Pet Sniffing Jucărie: Umple jucărie cu snack-și lăsa câinele să găsească jucăria.Și jucăria ajută să tren dvs. de câine mirosul lui.Utilizarea simțurilor și a creierului de a procesa informații va consuma energie.Sniffing jucărie pentru 10 minute este de aproximativ o jumătate de oră de mers pe jos.

2、Practic in Utilizare: Pune gustări în jucărie, și că va fi de ajutor pentru formare de lent hrana de caini, care va face cainele sanatos.

3、de Siguranță, Material: tesatura principal de pizza sniffing jucărie este fleece, care este în condiții de siguranță și eco-friendly, non-toxic, durabil și inodor, sigur pentru animale de companie să se joace cu.

4、Lent Funcția de Alimentare: jucăria poate face animalele de companie să mănânce pentru o lungă perioadă de timp, care va consuma cainele tau de energie și de a ajuta cainele pierde in greutate, astfel echilibrarea dietei sale.

5、Ușor de Curățat: jucăria este spălat în condiții de siguranță și ușor pentru a stoca, care este ideal pentru pisici, câini, iepuri sau alte animale.

Caietul de sarcini(aproximativ):

Nume: Câine Lent Alimentare Jucarie

Dimensiune: 10 x 10cm/3.94x3.94in

Greutate: 60g

Material: plus, bumbac umplere

Ambalare: OPP

Lista De Ambalare:

1 * Lent De Câine Alimentare Jucarie

Etichete: câinele linge mat, alimentator jucărie, saltea covor mat, entryway mat, catelus puzzle, câinele jucărie, cub câine, animale de companie jucărie feeder, de învățământ puzzle câine, wip

Dropshipping Suport
Setați Tipul No
Material Alte
Jucarii Tip Alte
Caracteristici Câine Lent Alimentare Jucarie

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea