Câine De Companie Gantera Forma Nod Os Jucării Dintii Musca-Rezistent La Coarda Câini De Talie Mare Instrument De Formare Mesteca Joc Distractiv Jucării

15.48lei

23.45lei

-33 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

- Interactive jucarii va spori dvs. și câini relație.

- Excelent pentru mestecat și curățați dinții de masaj gingiilor, prevenirea bolilor de mestecat.

- Jucării interesante pentru a ajuta cainele rezolva plictiseala, reduce stresul și pentru a reduce apariția de comportament distructiv, să însoțească cainele de companie.

- Acest câine frânghii împletite jucării pentru câini de talie mare arata destul de atractiv si, câinii place să se joace și jucării de ros.Lasa cainele de companie bucurați-vă de joc timp.

- Disponibil atât pentru interior sau în aer liber, joc sau de formare.Nu numai spori sentimentele între tine și animalele de companie, dar, de asemenea, de a instrui animalele de companie IQ-ul.

Caietul de sarcini:

Diametion de minge: 6.5 cm

Material: Bumbac Cordon

Lungime totala: 25cm

Pachetul inclus:

1x animale de Companie Frânghie Balonul

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Etichete: punctată gantera de câine jucării, câinii spațiu de joc, os mucegai, mingea câine, câinele nod de frânghie, coarda de jucărie, îns jucărie, câine negru joc, câine alb os, câinele suppli

Material Alte
Setați Tipul No
Tip Câini
Origine NC(de Origine)
Jucarii Tip Mestecați Jucării

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea