3 Inch Led Lumina de Lucru Bara de 12V 24V Pentru Masina Galben de Ceață Lampă 4x4 Off-road Motociclete Tractoare Lumini de Conducere Pătrat Alb lumina Reflectoarelor

61.07lei

119.75lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

Tensiune de operare:10-32V DC.Temperatura de culoare:6000K.Rezistent la apa Rate:IP68. Temperatura De Lucru:-40~85℃.Material:carcasă din aluminiu turnat sub presiune.Culoare:Alb / Galben.Culoare corp:Negru.Material lentile: Lentile PC-ul.Suport de montaj Material: Alu firma de suport.Fascicul Tip: Spot Beam 30 grade.Durata De Viata: 30000 Ore.Certificate:CE/RoHs/IP68.

Caracteristici:

· CREE LED chips-uri de la NOI. · Lampa corpului este mai rapid radiante pentru aluminiu,rezistenta la temperaturi ridicate,frumusetea exterioara. · Lampă capac adoptat germania pmma tehnologie,bun vitreousness,anti temperatură ridicată/scăzută izbucni. · Lampă reflector folosit Itlian optic de reflexie proiector lentilă,timp reflecta distanta. · Fix dispozitiv de companiile aeriene Japoneze strângeți tehnologie, din oțel inoxidabil, shakeproof, rugină-dovada, dovada de apă. · Economie de energie, o luminozitate ridicată, durată de viață lungă, adoptat Japoneză încapsulare tehnolog.

Aplicații:

· Mașini și motociclete, pompieri, ambulanță și înapoi de iluminat · Off-Road De Iluminat · Camion, remorcă de iluminare interioare si exterioare · Construcția de iluminat · Gradina, curte de iluminat · Barca de iluminat

Galben / Alb

Dimensiune

Lungime 77mm * Lățime 70 mm * Inaltime 95mm

Instalare și Aplicații

Vine cu accesoriile necesare și suportul de montare reglabil,ușor de configurat pentru orice găuri de montare,se aplică la toate 9V-32V vehicule și dispozitive,perfect pentru diferite tipuri de Off-Road, Jeep, Camion, Grele, SUV-uri, ATV-uri, UTV, Camion, Masina, Tractor, Barca , Motocicleta , masini Grele

Întărit De Construcție

IP68 rezistent la apa perfect sigilate cu carcasă din Aluminiu turnat sub presiune și de șoc-dovada lentile PC-ul, merge bine în ploaie, nisip, zile cu ceață și alte aspru mediu.

Mai Bine Disipare A Căldurii

Luminile de Lucru LED este realizat din îngroșat turnat sub presiune din aluminiu chiuvete de căldură, maximizează suprafața optimă de răcire a spori led lumina de lucru cu durată lungă de viață de până la 30.000 de ore.

Chip De Led-Uri Cree

Compara cu aceeași dimensiune, o altă lucrare de lumină , această lumină de lucru au cea mai mare putere reală,avansată cu led-uri CREE cip da luminoase și alb ray pentru vizibilitate clară.

Suportul De Montare Reglabil

Ușor De Instalare.Suporturile de montare multi-unghi de ajustare care pot fi ajustate flexibil pentru iluminat perfect unghi, săli de cele mai multe dintre nevoile dvs. speciale, de exemplu, un pic unghiul de clar împrejurimile din apropiere sau în sus pentru obiective turistice mai departe.

Lumină Albă Strălucitoare

Temperatura de culoare - 6000k de aceste Led-uri au fost atent alese pentru a fi un perfect gama de pură lumina zilei să pătrundă noaptea pentru o claritate superioară pe drum.

Lumină Galbenă Strălucitoare

Cu upgradat PC-ul galben suprafața lentilei, permițându-vă pentru a vedea partea din față mai clar și în condiții de siguranță de conducere în ceață, zăpadă, vreme ploioasă (lumina led galben are o foarte mare putere de penetrare).

6000 lumeni

300% Mai Strălucitoare Decât În Mod Normal Led-Lumina De Lucru Lumina este pur 6000K alb temperatura de culoare.

Tensiune De Operare

10-32V DC 12V-2A-24W 24V-0.83 O-20W

Caracteristici Spotlight

· Un reflector are un fascicul îngust care concentrează lumina pe o suprafață mică. · Cu un reflector veți vedea lucrurile mai departe în față cu toate acestea se va lăsa totul alături de tine în întuneric, cu un proiector inversă este cazul. · Pentru că lumina este mai concentrată, un reflector va apărea mai luminos decât un proiector, dar numai în cadrul restrâns fascicul. · Un reflector este mai potrivit pentru iluminarea obiectelor și un proiector este mai potrivite pentru iluminarea zonei.

Etichete: farol cree led, sarcina lumini, fiul lampa, offroad bărbați, lampa led, 4x4 off road, led-end bar, zid puternic, led, led-uri auto

Tip Lumina De Lucru
Material Carcasă Din Aluminiu Turnat Sub Presiune
Tensiune De Operare DC 10-30V(Fit 12V/24V de vehicule)
Gradul 30 de Grade
Temperatura De Culoare 6000K
Grad De Protecție ip68
Nume De Brand XuanBaOffroad
Durata de viata 30000 Ore
Extern De Certificare De Testare ce
Fascicul De Unghiul La fața locului
Origine NC(de Origine)
Model De Masina Off road Camion Tractor 4x4 4WD Barca, ATV-uri
Putere High Power Cree Leds
temperatura de lucru -40~85 grade Celsius
Poziția Mijloc

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea