Benepaw Durabil Cauciuc Câine Jucării de ros, Periuta de dinti Eco-friendly de Curatare a Dintilor Mici Mari animale de Companie Jucării Câine Cățeluș Dentitie Joc

66.98lei

108.02lei

-37 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Câinele mesteca periuta de dinti este fabricat din cauciuc natural, Non-Toxic și Eco-Friendly.

Cauciuc material este ușor de curățat.Este mai bine pentru a curăța câine periuța de dinți înainte și după utilizare.

Câinele periuta de dinti stick are 2 fețe cu peri căptușite caneluri si pasta de dinti rezervor, previne placa si tartrul de a construi-up.

100% de Sănătate, de Calitate, de Măsurare În CM Lungime Lățime Înălțime O MĂRIME 9.2 9.2 12.8 Măsurare În cm Lungime Lățime Înălțime O MĂRIME 3.6 3.6 5.0

Dimensiunea poate fi o mică diferență, datorită manuală de măsurare.

Dinții molari / Menține Sănătatea Dentară / Curăța Dinții / Elimina Calcul / Îmbunătăți IQ / Retrăi Anxietate

Câinele periuta de dinti poate fi folosit pe podea sau pe perete, ceea ce face mai convenabil pentru câini de companie pentru a utiliza.Mai mult decât atât, există unele interactive interese care atrag câinii de companie să se joace cu acest produs.

Animale de companie câini folosesc adesea această jucărie, care pot atenua grijile lor la domiciliu, pentru a îmbunătăți IQ-ul, și nu va deteriora casa familiei și haine.

Făcut de noi și modernizate anti-muște material, acesta poate rezista câine de companie este de mult timp muscatura.Cu toate acestea, pentru sănătatea animalelor de companie, vă recomandăm să vă dau cainele nu mai mult de 20-30 de minute pe zi.

Zimțate molar lovituri de diferite înălțimi și dimensiuni

Designul original al dinți molari.Există 2 dimensiuni, aranjate în orizontale și coloane verticale.Potrivit guma de obiceiurile de câini de companie, câini de companie va mesteca acest produs cu molari.Fiecare zimțate molar proeminență noi de design va avea 2 proeminențe.Atunci când de mestecat acest produs, molar proeminență va provoca frecare mai mare pe molari, care va curăța de calcul și murdăria de pe molari.

Etichete: tricotate jucării pentru animale de companie, accesoriu câine, zmee câini, tabla de joc, mingea câine, catelusa de jucării, câine negru joc, câinele periuta de dinti, câine, micro periuta de dinti

Material Cauciuc
Tip Câini
Caracteristică 2 Durabil
Serviciu De Livrare Directă Da
Caracteristică 3 Eco-Friendly
Jucarii Tip Mestecați Jucării
Caracteristică 1 Îngrijire Dentară

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea