Nou Animal De Companie Câine Sniffing Mat Găsi Hrană Formare Pătură Jucării Câine Mat Nosework Puzzle Jucărie Câine Sforăi Saltea Pad Pentru A Scapa De Stres

45.26lei

62.02lei

-27 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Informații Despre Produs:

Caine mare hrănire mat câine prizat pad mic / mare de formare de câine mat formare pentru animale de companie pătură de muncă adecvate pentru toți câinii

Dimensiune: 90*90cm/35.43*35.43 în

Greutate: aproximativ 300g

Material: Poliester

Utilizări: animale de companie sniffing pad / formare mat / activitate de muncă mat / mat decorativ

Caracteristici:

1. Acesta este un unic de formare de câine mat, ascunse cu snacks-uri sau jucării mici din tutun pad pentru câinele tău să-l găsească.Aceasta vă ajută să tren dvs. de câine de miros, și pot consuma cainele tau de energie și de a ajuta cainele pentru a pierde in greutate.

2. Se poate ține câinele ocupat.Acest câine alimentare pad este o modalitate foarte bună de a avea un câine cu o mulțime de energie pentru a folosi creierul lor, în timpul lor cină timp, se pot purta ca mersul pe jos.

3. Cu acest non-alunecare de nas de câine pad cu 2 curele, puteți să-l repara sub scaun pentru a preveni alunecarea atunci când câinele adulmecă.Câinele mat stimuleaza cainele tau fizic și psihic, ajută la scuti de stres și relaxați-vă.

4. Ușor de curățat, nasul câinelui pad este facut din durabilă hand-made anti-pilling material de lână, și câinele adulmecă pad pot fi curățate de către mașină.

5. De mari dimensiuni de aproximativ 90*90cm/35.43*35.43, foarte potrivit pentru mediu, mare, câini, iepuri și alte animale.

Lista de ambalare: 1* miros perna

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

Etichete: catelus de companie juca mesteca, las puzzle, anti stres, tricotate jucării pentru animale de companie, zmee câini, câine puzzle interactiv, mâncare pentru câini pentru, mingea câine, se frământa jucărie, câine de jucărie

Jucarii Tip Jucarii Interactive
Feature1 unic de formare de câine mat
Material Poliester
Dimensiuni
Setați Tipul No
Utilizări
Feature2 Ușor de curățat
Greutate about 300g

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea