AIYIMA JRC5532 Pre Amplificator Muzica de Volum de Control Ton de Bord Febra op amp preamplificator de bord, AC, Dual 12V-18V

90.97lei

115.12lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Legate De Producții:

Descriere:

Toate componentele acestui produs sunt originale autentic, natural, pur, de calitate; utilizarea de înaltă calitate piese de schimb originale, nu numai pentru a asigura siguranța și calitate, viață lungă, mai important, pentru a face performanța efectivă de a realiza obiectivele de proiectare de o garanție puternică.Exercitarea de calitate este consecventă scopul.

Detalii produs:

1) utilizate original JRC5532 cip

2)circuitul principal de condensator electrolitic de semnal adoptă faimosul brand, și principalul filtru condensator adoptă ELNA capacitate de 6×1800UF pentru a asigura un flux constant de putere puternic sprijin.

3) foloseste un rezistor de cinci inel de metal rezistor, și bucla principală folosește un cinci-inel de metal film rezistor cu o precizie de ±1% pentru a asigura un bun semnal-zgomot.

4) stânga și dreapta canalului de intrare condensatori de cuplaj adopte WIMA 1UF de cuplare importate din Germania, și sunete înalte este mult mai dulce!Mare bass meci este mai perfect!

5) PCB adoptă 1.6 mm grosime dublă față-verso placa, 2.0 oz gros de cupru, și spray de tinichea proces pentru a asigura o bună performanță actual.Prima-clasa de PCB de calitate.

6) Complet închis praf potențiometru, performanță mai stabil, mai durabil decât obișnuit potențiometre!

7) aspectul întregului circuit board layout este destul de riguroasă și rezonabil.Munca este stabil și de încredere, în sunet de joasă frecvență este solid și puternic, semnal-zgomot este excelent, iar gama dinamică este mare, detaliile sunt clare, răspunsul tranzitoriu este excelent, și tot felul de muzică juca bine, și are o performanță foarte bună în familie este mediul de redare.

8) prima etapă are o mărire comutator care poate fi comutat între 5 și 9 ori.Placa are un amplificator operațional soclu, care pot fi schimbate în mod liber și actualizat în funcție de propriile preferințe.Este flexibil și convenabil pentru a satisface diferite de ascultare cerințe.

Parametrii de bază:

Tensiune de alimentare: AC Dublu 12V-18V.

PCB dimensiune: 140*70 mm (lățime fără potențiometru lungime mâner)

Potențiometru distanta: de la stânga la dreapta 24MM*24MM*24MM

Ambalare Inclusiv:

1 buc x Aiyima JRC5532 Pre Amplificator Muzica de Volum de Control Ton de Bord

Etichete: v tub amplificator, dispozitiv de management de cab amplifi, aiyima bluetooth, amplificator hifi, modul amplificator de bord, opa2134pa, preamplifi, consiliul lm1036, ghxamp tweeter, aiyima ureche

Numărul De Model NICI unul
Putere Maximă Per Canal 100W
Pachet No
Tip Acasă Amplificator
Canale 2 (2.0)
Nume De Brand Aiyima

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea