Audio Muzica Transmițător Receptor 3.5 mm AUX Stereo Wireless Adaptor Pentru Masina Muzica Transmițător Pentru TV

13.01lei

26.01lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Tip de element: Transmițător Audio

NOTĂ :

1. Dispozitivul nostru numai poate fi folosit ca receptor bluetooth sau bluetooth transmițător.Nu poate fi folosit ca un wi-fi/Wireless adaptor pentru a conecta cu rețea WiFi și doza nu lucra cu tastatura / mouse-ul.

2. Atunci când utilizați dispozitivul nostru pentru a fi la fel de bluetooth transmițător sau receptor bluetooth , aveți nevoie pentru a utiliza 3.5 mm AUX cablu pentru a conecta aparatul cu dispozitivul nostru(deoarece 3.5 mm AUX cablu a fost folosit pentru audio de intrare sau de ieșire), atunci acesta poate fi în modul de împerechere,și puteți asocia cu dispozitivele tale.

Tehnologii: BT5.0, A2DP, AVRCP (receptor numai în modul)

Operațiunea Gama: Până la 10m / 33ft (fără blocarea obiecte)

Asocierea numelui(modul Receptor ):KN320

Transmițător modul: LED-ul roșu este aprins

Modul receptor: albastru lumină LED-uri este pe

Modul de comutare:

o.Dacă aparatul a fost într-un modul pentru o lungă perioadă de timp, acesta trebuie să fie re-energizat de două ori pentru a comuta la un alt mod.

b.Dacă dispozitivul are doar modul pornit, vrei pentru a trece imediat la un alt mod, ai nevoie doar pentru a re-energiza o dată.

Metodă de cuplare

RX mode: Asocierea nume: KN320, găsi KN320 în setările Bluetooth ale telefonului pentru a asocia.Albastru se aprinde intermitent în timpul procesului de cuplare, iar albastru nu mai luminează intermitent după asocierea este de succes.Conectați produsul la dispozitiv audio cu un cablu audio 3.5.

Modul TX: TX mode va căuta automat alte Bluetooth primirea de dispozitive (cum ar fi setul cu cască Bluetooth, Bluetooth, difuzor, receptor Bluetooth, etc.), lumina roșie clipește în timpul împerecherii, și lumina roșie se oprește din clipit după asocierea reușește.Conectați produsul la un dispozitiv, precum un TELEVIZOR cu un cablu audio 3.5/RCA cablu audio.

Super-Portabil De Redare Audio De Putere

La KN320 doar 18mm (0.63") de-a lungul și cântărește doar 18g (0.63 oz), dar a fost puternic streaming audio wireless capacități.Alunecare de acest transmițător și receptor în rucsac sau geanta de laptop si ia-o pe-the-go, fără cel mai mic efort.

Largă Compatibilitate: Cu inclus cablu de 3,5 mm, acest Receptor Transmițător adaptor pot fi utilizate pe scară largă de pe computer, laptop, sistem home stereo, căști, smartphone, Mp3 player, CD player, etc.

Pachetul Include:

1 produs x, 1 x Manual, 1 x cutie de ambalare

Notă:

Culorile abatere s-ar putea să difere din cauza diferite setări monitor.

Etichete: faruri jetta 5, friză de perete copilului, f5 tineret f5 pret, pictograma de viteze din piele, faruri k5 1000, f48 de conducere acoperi, f4s cu fir de presă, f4t5 lumina 5 bec, gmc consola de blocare

Origine NC(de Origine)
Pistă De Sunet Single
Suport Card De Memorie No
Tip Wireless Bluetooth
Caracteristică NICI unul
Suport AAC No
WIFI Standard NICI unul
Conținutul Audio
Suport De Înaltă Definiție NICI unul
Nume De Brand BEESCLOVER
Pachet No
Numărul De Model Receptor Audio
Interfață 3.5 mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea