Cainele Pisica Transport De Animale De Companie Rucsac Geanta De Voiaj Partea Moale Respirabil Sling Tote

135.85lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere produs purtător de companie este la modă pisică și de câine de transport pentru mici, mijlocii pisici și alte mici, mijlocii cu animale de companie.Este ușor de utilizat și curat.Este durabil, nu este nevoie să vă faceți griji despre gheare și dinți și va oferi o experiență plăcută atât pentru tine si animalul tau de companie.

Caracteristici:

Geanta materiale sunt ecologice, sigure și sănătoase.

Sac sigilat bine, cu ochiurilor de plasă respirabil windows-ului, ele pot fi deschise, și mai bine împotriva frigului în vreme rece.

Rezistență mare la impact și ușor, garanții că nu va ieși din formă, și va dura ani de zile, chiar și cu greu utilizarea de zi cu zi.

Acest purtător de companie este ușor pentru depozitare ușoară și transport.Vine cu un over-the-umăr curele.Poate amândoi de mână și de umăr purta.

Geanta are un sac de depozitare în care elemente pot fi plasate în.Pet transport este potrivit pentru mici, mijlocii pisici și câini pui.

Orice problemă, vă rugăm să contactați magazinul nostru fără ezitare.Onoarea de a vă servi!

Caietul de sarcini:

Nume: animale de Companie sac de transport

Material: Oxford pânză

Culoare: Gri

Dimensiune: Opțional

marimea S: 39*18*29cm; adecvate pentru animale de companie de până la 3,5 kg

marimea M: 44*18*31cm; adecvate pentru animale de companie de pana la 5kg

dimensiune L: 49*20*35cm; adecvate pentru animale de companie de până la 6,5 kg

Pachet De Informații:

Pachetul dimensiune: 49 * 5 * 35cm / 19.29 * 1.97 * 13.78 în

Pachetul greutate: 1000g

Ambalaje Din Plastic

Lista De Pachete:

1* animale de Companie transport sac de Plată

PayPal nostru este de preferat metoda de plata.Dacă aveți nevoie de alte modului de plată, vă rugăm să ne contactați prin e-mail în avans, atunci când plasați comanda.

Un UPI (Element Neplătite Raport) va fi deschis în mod automat de către eBay dacă Plata nu este primită în termen de 7 zile de la sfârșitul perioadei de licitație.

Daca plasati comanda din greseala sau schimba mintea pentru a anula comanda, vă rugăm să ne contactați pentru confirmare în termen de 48 de ore de la sfârșitul perioadei de licitație.Transport

De transport și Taxa de timbru:

1>Adresa De Livrare:

Am doar nava a confirmat adresa oferite de PayPal .Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa din PayPal se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze.

2> Pregătirea și Timpul de Livrare:

În mod normal, ne trimite articol în termen de 2 zile lucrătoare .Numărul de urmărire va fi disponibil on-line în termen de 1-3 zile după marcarea livrate de stare.Orice neașteptat de transport maritim de întârziere va fi informat de noi în prealabil.

** >Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

** Dacă orice taxe sau comisioane de import, ar trebui să fie responsabilitatea cumpărătorului .

** >În cazul în care elementul este situat în statele UNITE ale americii depozit, înseamnă că ne-am pre-plătite importul de taxe și impozite pentru statele UNITE ale americii cumpărător numai altă țară cumpărătorii s-ar putea confrunta, de asemenea, probleme fiscale.Reveni

Reveni și de Garanție:

1.>Retur:

Se accepta returnarea produselor în termen de 30 de zile de la primirea coletului.

**> Vom face o inspecție completă și standard de ambalare înainte de transport maritim internațional, pentru a evita orice deteriorărilor.Cu toate acestea, dacă există piese rupte sau pierdute la livrare, vă rugăm să ne contactați pentru soluția imediat.La cele mai multe din timp, va fi răspuns în mai puțin de 48 de ore .

2.> Garanție:

În mod normal, oferim 1 an garanție de calitate și garanție pentru produsele noastre.Client Service

Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe și un client 100% satisfacție de garantare, astfel încât vă rugăm să NU ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție.

Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.Deci, vă Rugăm să ne contactați ÎNAINTE de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice disputa de pe eBay și PayPal.

Vă rugăm să permită cel puțin 48 de ore pentru ca ne-a răspuns având în vedere diferența de timp.

Etichete: pratik geanta de voiaj, rucsac de companie, transportator copil copil, câinele, purtător de companie rucsac de călătorie, transport pisica, geanta masina de câine, câine de călătorie, purtător de companie rucsac, eva pisica sac de transport

Sezon Vara
Stil Moda
Caracteristică Respirabil
Tip Câini
Material Nailon
Tip De Element Curele
Aplicabile Rasa De Câine Universal
model cu dungi

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea