Câine De Companie Sac De Transport, Animale De Companie Câine Față Sac Nou Dublu Umăr Portabil Rucsac De Călătorie Plasă Rucsac Cap Transport

36.42lei

51.29lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Folosesc acest soft sac sling pentru a păstra animalele de companie mica ta în condiții de siguranță și confortabil în timp ce călătoresc.

Conceput pentru a păstra animalele de companie în condiții de siguranță, în condiții de siguranță și confortabil, acest rucsac sling este perfect pentru hands-free sau veterinar de călătorie.

Design sofisticat și măiestrie de înaltă calitate

Caracteristici durabil de piele PU de jos și ochiurilor de plasă respirabil de sus.Agățat buzunare oferi un loc sigur și confortabil pentru a păstra animalele de companie în căutarea în jurul și chiar de dormit.

Cu acest ham geantă de mână, te va elibera mâinile tale în timp ce păstrarea partenerul tau cu tine.

dimensiune:50 x 25cm

Material:pânză

culoare:gri

Conținutul Pachetului:

1 x rucsac de Companie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: animale de companie scaun cu rotile, rucsac de companie, fitness sac de sport, masina de câine scaun, animale de companie sac de transport, gustare, purtător de companie rucsac de călătorie, kurgo câine trata sac, câine, câine de călătorie, accesorii pentru animale de companie anti

Dimensiune 50 x 25cm
Origine NC(de Origine)
Material Pânză
culoare Gri
Tip De Element "Auto Accesorii De Călătorie "

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea