3PCS Deșeuri de Grădină Saci de Mare Capacitate Reutilizabile Frunze Sac de Gunoi Pliabil de Colectare a Gunoiului Container Sac de Depozitare Unelte de Grădinărit

105.71lei

278.19lei

-62 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 3 x 72 Litri (D67*H76cm)

Material: PE țesute material

Culoare: verde

Caracteristici:

1.Capacitate mare: 3 reutilizabile grădină saci de gunoi 272L (per sac); diametru 67 cm, inaltime 76 cm; gradina saci sunt utilizate pentru a dispune de o cantitate mare de lumina gradina de gunoi, cum ar fi frunze și plante de gunoi.

2.Material durabil: de robust 150g/m2 polipropilenă (PP) material ecologic, ușor, durabil, rezistent la rupere, rezistent la UV si rezistent la apa.

3.De sine statatoare tote sac: 4 mânere solide (2 stratul superior, 2 strat inferior) armat cu dublu cusute panglica și flexibil cerc pentru a se asigura că sacul stă în poziție verticală și rămâne deschisă.Pliabil si usor de depozitat.

4.Gama larga de utilizare: gradina Noastra saci de gunoi lăsați suficient spațiu pentru gradina ta de gunoi, fără golirea frecventă.Nu numai pentru deșeuri de grădină, cum ar fi frunze, garduri vii sau peluze, dar, de asemenea, potrivite pentru rufe, jucarii sau alte elemente care trebuie să fie stocate.

5.Reutilizabile: ușor de curățat și uscat, ori plat, ușor pentru a stoca și de reutilizare.

6.Ideal pentru toate deșeuri de grădină inclusiv frunze, iarbă cosită, butași, moloz și pietre

Pachetul inclusiv:

Grădinărit deșeurilor ramuri și frunze de curățare geantă*3

Etichete: alegerea geantă de mână, sac de cald, sac sac, mini sac de deșeuri, 10mm sfoara bumbac, led exterior solar, datoria deșeuri de grădină sac, grădină sac, Solar, sac de plante

Numărul De Model Deșeuri De Grădină Saci
Material Fibre Vegetale
Setați Tipul No
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea