12 in 1 cu Acumulator Multifuncțional Tuns Profesionale Părul Tuns Barba Mustata Grooming Kit Nas Ureche Masina de debitat Bărbați

97.53lei

141.35lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Informații Despre Produs:

12 in 1 cu Acumulator Multi-funcțional Părul Tuns Barba Mustata Grooming Kit Nas Ureche Mașină de Tuns Pentru Barbati

Descriere:

Tip:Părul Tuns Barba Set

Culoare: Negru

Tensiune de alimentare:AC100-240V

Plug:SUA/UE/UK Plug

Timp De Incarcare:1.5 Ore

Folosind Timp: 120 De Minute

Pachetul Inclus:

1x tuns Barba

1x Tuns

1 x trimmer de Precizie

1x Nas /urechi trimmer

1 x aparat de Ras

1x tuns părul de pe Corp

1x conexiune USB încărcător

1x bază de Stocare

1x adaptor USB

1x perie de Curățare

1x Manual

1x sac Portabil

1x Foarfece

1x Ulei

5x Ghid pieptene

Caracteristică:

【Profesionale Capul de Tăiere】 din oțel Inoxidabil, cap de tăiere mașină de tuns parul este fin artizanale și lama se face cu înaltă tehnologie de slefuire.Suprafața de contact este subțire și netedă.Cu o tăiere unghi de 30 de grade de aur, părul este tăiat uniform și rapid, economisind timp și efort.

【Multifuncțional tuns】 Un aparat de ras barba pentru a satisface toate nevoile dvs., tuns, nas pieptene, aparat de ras, colț de cuțit, părul de pe corp de reparații și T-cuțit, 6 capete de taiere pentru a alege de la, tuns parul are un mâner anti-alunecare, nu este ușor să cadă atunci când este utilizat.

【12 in 1 Multi-functional Instrument de Frumusete】 Include full-size trimmer, corpul frumusete de masina, micro aparat de ras, nazale aparat de ras, trimmer de precizie și 5, în ediție limitată, piepteni (3 MM / 6 MM / 9 MM / 12 MM, 4.0-5.5 MM ).Cu foarfeca si un sac de depozitare, acest kit de reparare poate ajuta să vă atinge stil.

【Avantajele produsului】 Înaltă eficiență de tăiere cap de tuns parul, capul de taiere poate fi înlocuit, acesta poate fi spălat (corpului nu pot fi spălate), 5-limita pieptene cu părul tuns, puteți controla cu ușurință lungimea Parului, ușor și rapid de a utiliza, modifica forma oricând, oriunde.

【Energie Protecția】 Încărcare 1,5 ore, folosind 2 ore, puterea este afișată pe LED-ecran frontal de mașina de tuns, procentul de ecran, poate fi folosit în timpul încărcării, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la eșecul de Energie în mijlocul nu poate fi folosit.

【LED display】 Doar capul de tăiere rezistent la apa.Trimmer corpul nu este rezistent la apă și nu pot fi spălate cu apă.Afișajul cu LED-uri vă spune în mod clar cât de mult puterea de tuns barba a plecat.

Notă:

Trimmer corpul nu este rezistent la apă și nu pot fi spălate cu apă.

Notificare:

1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2.Vă rugăm să permită o ușoară abatere de la datele de măsurare.

3.Vă rugăm să permiteți-eroare de 1-3cm.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne anunțați.

Sperăm că veți avea un cumpărături fericit timp!

Produsul Arata:

Livrare:

1.În mod normal, ne va trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare. 2.Vă rugăm să verificați dacă bunurile sunt în stare bună și să semneze înainte de livrare omul frunze. 3.Dacă ați găsit produsul este pierdut sau deteriorat pe drum.Vă rugăm să luați fotografie și lasă livrare bărbați confirma.Apoi ne va ajuta să facă pentru a pierde. 4.Dacă doriți produselor trimite repede la tine, sau aveți nevoie de ea urgent, vă Rugăm să alegeți DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS.dacă tu crezi că taxa este mare, puteți să ne contactați, vom verifica adresa ta și să dea cele mai ieftine bilete de transport de marfă.

Garanție: 1. Toate produsele vor fi testați cu atenție înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate. 2. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit.Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client. 3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă Rugăm să ne contactați.Vom oferi o soluție satisfăcătoare.

Feedback: 1. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

2. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

3. Apreciem feedback-ul dvs. foarte mult.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Etichete: parul tuns ht, sfârșitul de tuns, creștere barba, bărbați pulover, mașină de tuns parul, trimmer pentru barbati, spranceana de ras, cat de tuns, trimmer anlan, nas de ras

Folosind timp 120 de minute
Tensiune AC100-240V
Mărfuri De Certificare A Calității ce
culoare negru
Timp De Încărcare 1.5 oră
Tip De Element Parul Tuns
Origine NC(de Origine)
Dimensiune US/EU/UK Plug
Numărul De Model Părul Tuns Barba Set

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea