50Pcs/lot Naturale, Flori Uscate Lagurus Ovatus prime de culoare Coadă de Iepure, Iarbă Grămadă Real Buchet de Flori pentru Acasă Decorare Nunta

31.63lei

32.62lei

-3 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

În perioada 5 februarie 20, bunurile vor fi trimise în termen de 48 de ore.

Descriere produs

Aceste mici câine coada iarbă plus matasoasa în sentiment.Atât de lungi pene natura pene iarbă de pampas uscate decor nunta ta, acasă și la birou ar fi mai buna alegere.

Caracteristici

Culoare: prime Cantitate: 50buc/niște Dimensiuni: lungime totală de 12" la 20"(30-50cm); partea de sus pană lungime de aproximativ 1-3cm. 1.Aplicatii de scena: la Birou,timp liber, dormitor, living, masă de cafea, pervazul ferestrei, balcon și așa mai departe. 2.Potrivit pentru: Casa, Masa, Nunta, Petrecere, Reuniune Cameră decor. 3.Utilizare: Conceput ca ornament pentru Craciun, nunti, petreceri, evenimente de companie și alte vacanță funcții.

acoperit de iarbă de pampas

Culoare: Alb/roz Cantitate: 10buc Dimensiunea--cap de Floare de aproximativ 3,9"-7.8" , Măsuri în perioada 21" la 23".

De încărcare și de livrare

Vom verifica cu atenție fiecare detaliu înainte de expediere.Deoarece dimensiunea de ambalare și din alte motive, Costul de transport nu este foarte acuratețe.dacă aveți nevoie de alte de transport ( DHL\UPS\FedEx\TNT.etc) va rugam sa ne contactati,va vom oferi cel mai bun pret!

Etichete: accesoriu decor baie, flori de mucegai tort mucegai, decor de paști, decor iarba, 3 decorare paște, bijuterii trandafir, artifici de flori, buchet de mireasa, din rattan, rattan copac decor

Numele Coada De Iepure Iarba
Flori De Stil Buchet De Flori
Tip Ambalaj Cutie + opp
Origine NC(de Origine)
Clasificarea Flori Uscate
Numărul De Model LY19062006
Cuvântul Cheie Coada de iepure Iarbă/flori Uscate
Ocazie Nunta/Acasa/Hotel/Petrecere/Birou
Material Rattan
Înălțime 30-50cm (1cm=0.39 inch)
culoare Prime
Tip plante naturale
Cantitatea 50pcs
Stil Flori

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea