Galaxy a Crescut cu Flori Creative Golden Rose Eternelle Curcubeu frumoasa si ia Crescut Mamei Cadou de Ziua Îndrăgostiților Deco

18.09lei

26.22lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1. Un cadou perfect pentru o dată specială, cum ar fi Aniversări de Nunta, de Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei sau orice alte ocazii.prietenul tău fată, membrii de familie și dragostea ta ar fi bucurându-se de o mare de timp.

2. Trandafir roșu înseamnă: "te iubesc foarte mult și pentru totdeauna!" "Pasionat de dragoste pentru tine!" "Draga mea, inima mea s-a predat la tine!"

3. Acest conservate rose este fabricat de înaltă calitate naturale a crescut, NU fals, de mătase sau din material plastic.Un manual complet trandafir înflorit încă stă și gata pentru bucuria ta.Conservate trandafir este un simbol al iubirii eterne, un martor din momentul în care o exprima, cel pe care îl iubești merită acest delicat și unic surpriză.

4. Bun Decor Acasă: rose kit pot fi folosite nu numai ca decor, dar, de asemenea, poate fi pus pe birou în birou/ Camera de zi, Dormitor, Casa de nunți, pentru a usura munca oboseală și relaxați-vă starea de spirit.

5. 4.92 inch negru de bază, cupolă de Sticlă înălțime: 9.44 inch

Etichete: ceai flori de trandafir, artifici de flori, mușchi artificial rock, bestia spirit, golden rose, st. valentin, valentin, dom rose, 24k aur rose, sfântul valentin

Numărul De Model 1
Meterial Plastic
Caracteristici 5 Frumoasa si Bestia Rosie
Caracteristici 2 Rose Cupolă De Sticlă
Stil Flori
Material Sticla
Ocazie Ziua îndrăgostiților
Tip Rose
Caracteristici 6 Sticla Decorativa Flori
Nume De Brand SZVVI
Caracteristici 3 Carcasa Din Lemn De Trandafiri
Caracteristici 1 Red Rose
Caracteristici 7 Flori Decorative
Caracteristici 4 Lumina LED-uri a Crescut
Origine NC(de Origine)
Clasificarea Flori Uscate
Flori De Stil Cap De Floare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea