Uscate bonsai decor păstaia de lotus 5pcs artificiale, ramură de flori de plante în mod natural buchete de flori de dimensiuni mici

49.51lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descrieri De Produse

1.Tip: Naturale Uscate De Flori De Lotus Capsule 2.Material: Naturale, plante uscate 3.Marimea M:lungime Totală de aproximativ 35-45cm; Dia de Flori Uscate:3-4CM; 4.Pachetul include-5pcs Lotus Păstăi.NICI Semințe Perfect pentru Decor Acasă, Artizanat, Cadouri,Nunta sau alte Decorațiuni.

Caracteristicile Produsului

1.Naturale de culoare.Lotus păstăile sunt de formă circulară, de multe ori cu intact semințe de flori. 2.Decor excelent pentru a adăuga la orice natura sau florale de afișare.Perfect pentru Decor Acasă,etaje,gradina,sala de mese,hotel,magazin,nuntă etc., oriunde vrei flori decora. 3.Durabilitate, acesta poate fi utilizat în mod continuu pentru mai mult de un an, nu fac obiectul unor restricții sezoniere, de obicei, nu se decoloreaza.Adauga un artistică atmosfere la mediul de viață și de a face mediul de viață mai aromate.

Dimensiune

Detalii Imaget

De încărcare și de Livrare

Vom verifica cu atenție fiecare detaliu înainte de expediere.Deoarece dimensiunea de ambalare și din alte motive, Costul de transport nu este foarte acuratețe.dacă aveți nevoie de alte de transport ( DHL\UPS\FedEx\TNT.etc) va rugam sa ne contactati,va vom oferi cel mai bun pret!

Notă

Vă rugăm să rețineți că toate mărimile și culorile pot avea o mica abatere de manuale de măsurare și de afișare a ecranului.

Etichete: păstaia, pamant bonsai plante, real iarba bonsai, jade lotus, real plante bonsai, lotus pandantiv, real bonsai hibiscus, teren plante bonsai, autentic plante bonsai, lotus pandantiv argint

Clasificarea Flori Uscate
Numărul De Model 11057-1
Notă Nici semințe
Ocazie Nunta
Lungimea Totală 35-45cm
Diametru 3-4CM
Material Rattan
Tip Naturale uscate lotus păstăi de semințe nr.
Flori De Stil Buchet De Flori
Stil Flori
culoare maro

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea