De înaltă calitate flori artificiale 7 magnolia acasă în camera de zi de decorare de nunta mireasa cu flori cadou de Crăciun

14.16lei

20.23lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere produs : de Înaltă calitate de flori artificiale 7 magnolia

Material : Matase

Culoare: Alb,Roz, Verde, Rose red

Dimensiuni:79cm/31.6 inch

• Nici o decolorare de culoare și flori drop off. • Perfect flori decorative pentru dormitor, sufragerie, hotel, birou, etc. • Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate cauzată de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea. • Vă rugăm să permită o ușoară abatere de măsurare. • Poate floricica drop off pentru livrare, doar conectați pe ramuri.Atunci va fi OK!Vă rugăm să citiți cu atenție și cred că despre acest lucru înainte de cumpărături. • alte descriere:Pentru că fiecare ramură este prea lung, vom îndoiți-le pentru pachet.Cand voi primi produsul, se îndreptă el!Acesta nu va afecta aspectul!

• Pachetul: Pachetul include:Artificiala de magnolia*1 buc

• NOTĂ: fără vaza

Vă Rugăm Să Rețineți :

În procesul de ambalare și de transport, este inevitabil că va fi extrudare deformare.Pro poate folosi abur de apă clocotită la fum și fum ușor.Floarea poate restabili model de floare.Când floarea cade, acesta poate fi introdus direct înapoi.Dacă nu poți accepta această situație.Vă rugăm să luați precauție.

Deoarece dimensiunea de ambalare și din alte motive, Costul de transport nu este foarte acuratețe ,dacă aveți nevoie de alte de transport ( DHL/UPS/FedEx/ARAMEX/TNT...) va rugam sa ne contactati,va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

Etichete: magnolia pandantiv, artifici de flori, pieptene forma, sintetic flori artificiale, artifial flori mirese, magnolia copac înflorire, flori de magnolie, artificiale flori dahlia, trandafir din lemn, decor camera live

Lungimea Totală 79CM/31.6 inch
Fel Flori False/Magnolia
Tip Flori Artificiale
Clasificarea Flori Artificiale
Flori De Stil Ramură De Flori
Stil Flori
Material MĂTASE
Ocazie Ziua îndrăgostiților /de nunta
Nume De Brand AIVIYI

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea