Plume 30cm inaltime decor nunta buchet de flori mici iarbă de pampas home decor real iarbă de pampas reed 20buc plante naturale ornamente

70.16lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descrieri De Produse

1.Tip: 20/30buc Uscate de Stuf/ Grup 2.Material: Naturale, Plante Uscate 3.Culoare: Lumina de culoare și prime de culoare 4.Marimea M:lungime Totală de aproximativ 55-60cm;Plume lungime: aproximativ 25-35cm.

Caracteristicile Produsului

1.Perfect pentru Decor Acasă,etaje,gradina,sala de mese,hotel,magazin,nuntă etc., oriunde vrei flori decora.Cadou minunat pentru Ziua Mamei, Ziua Îndrăgostiților, ziua de naștere și alte evenimente speciale. 2.Durabilitate, acesta poate fi utilizat în mod continuu pentru mai mult de un an, nu fac obiectul unor restricții sezoniere, de obicei, nu se decoloreaza. 3.Adauga un artistică atmosfere la mediul de viață și de a face mediul de viață mai aromate. 4.Vă rog, puneți-l într-un loc uscat, nu-l pune într-un loc umed, uscat florile trebuie să fie respirabil.pune în soarele cald cateva ore, pana de sine va fi mai pline din nou .

Mai Multe Fotografii

Recoltare și Uscare

Arată Fotografii

Pachetul De Producție

Detalii Imaget

Notă

1.Valul cade ușor pe un pic atunci când se agită-le, fii atent să cumpere dacă nu te superi. 2. Vă rugăm să rețineți că toate mărimile și culorile pot avea o mica abatere de manuale de măsurare și de afișare a ecranului. 3.Sfaturi: pune în soarele cald 1 ora, pana va fi fuller din nou mai devreme.

Etichete: decor iarba, decor plume, pampa iarba decor, mare pampass iarba, iarba, iarbă de pampas mare de 140 cm, trestie de chingi, timp iarbă floare, runda naturale, flori uscate, inaltime vaza de flori

Tip 20buc/buchet
Lungimea Totală 55-60cm
Ureche lungime 25-35cm
Numărul De Model 20819-5
Ocazie Nunta
Stil Flori
Origine NC(de Origine)
Material Rattan
Clasificarea Flori Uscate
Numele Naturale uscate samll pampas
Flori De Stil Buchet De Flori

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea