Rosu/ Alb/ Negru Veșnică Floare Trandafir În Cupolă de Sticlă cu Lumină LED-uri de Bază de Lemn de Valentine Cadouri de Craciun pentru Femei

49.96lei

99.93lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1. Veșnică Rose: Acest conservate rose este fabricat de înaltă calitate de mătase.Un manual complet trandafir înflorit încă stă și gata pentru bucuria ta.Trandafirul este un simbol al iubirii eterne, un martor din momentul în care o exprima, cel pe care îl iubești merită acest delicat și unic surpriză.

2. Afacere de Decor si Cadou: Aceasta opera de arta pentru totdeauna de flori ar fi un cadou perfect pentru o dată specială, cum ar fi Aniversări și festivaluri.prietenul tău fată, membrii de familie și celălalt ar fi bucurându-se de o mare de timp.Un interior perfect decor pentru loc în camera de zi, camera de studiu și dormitor, magazin de dragoste pe timp de noapte, floare de fericire la zi.

3. Pentru totdeauna de Flori: Acesta poate fi păstrat timp de 3-5 ani și sfaturi pentru îngrijirea corespunzătoare sunt prezentate mai jos.NU le uda, nu au nevoie de apă.

4. Frumoasa și Bestia Rose Set: Include conservate trandafir, petale căzute, luminoase cupolă de sticlă, de lemn de bază și elegantă cutie de cadou.Retro design de cutie de cadou îi conferă un aspect elegant.

Etichete: floare de lalea, tudor, se amestecă negru flori artificiale, flori în tub de sticlă, black rose, clopot de sticlă, valentin, Rose, folie de trandafir, golden rose din sticlă

Greutate 350g
Origine NC(de Origine)
Stil Flori
Caracteristici 7 Flori Decorative,Decoratiuni pentru Nunti
Meterial De Plastic,decor artificial,flori
Material Plastic
Clasificarea Flori Artificiale
Caracteristici 3 Carcasa din lemn, Trandafiri,flori artificiale
Tip Decorative Flori și Coroane,flori artificiale
Flori De Stil Cap De Floare
Caracteristici 5 Frumoasa si Bestia Roșie, Rose,flori, frunze
Numărul De Model Rose
Ocazie Ziua îndrăgostiților
Caracteristici 4 Lumina LED-uri a Crescut,decor pentru casa
Caracteristici 6 Sticla decorativa Flori,flori false
Caracteristici 2 Rose Cupolă de Sticlă,plante artificiale
culoare Roșu Negru Alb
Caracteristici 1 Trandafir rosu,decoratiuni de gradina

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea